Parfumcenter.hu- az olasz tervező páros nagysikerű parfümje

Egyszer régen még Coco Chanel mondta, hogy az a nő mely nem visel parfümöt, annak jövője sincsen. Mára ez mind jellemzőbbé vált.

[wp_ad_camp_1]

http://www.parfumcenter.hu weboldalán számos világmárka parfümjei közül válogathatunk. A weboldalunkon csakis kizárólag minőséges, márkás és nem utolsó sorban eredeti parfümöket forgalmazunk. Amennyiben Ön is szereti az igényes megjelenést, akkor nézzen be hozzánk és válogasson a toplistás termékeink közül. Különösképpen ajánlom figyelmébe az olasz Dolce & Gabbana illatait, melyek neve mára már egybe fonódott a divattal. A divatmárka megjelenése óta számtalan illattal állt elő, melyek újra és újra meghódítják a nagyközönséget. Az egyik ilyen illat, melynek megalkotója Oliver Creps, akit a mediterrán életérzés és a Földközi-tenger napsütötte tengerparti hangulata ihletett meg. Ez pedig nem más, mint a Light Blue női parfüm, amely a mai napig a közönség megunhatatlan nagy kedvence. Ez az a parfüm, mely minden nyáron előkerül és a legnagyobb kedvencek közzé tartozik. Aki magára fújja azt azonnal frissességgel, energiával, életvidámsággal tölt el. Pont ebben rejlik a szűnni nem akaró népszerűsége.

Givenchy parfüm

Givenchy parfüm

Megjelenésekor a megalkotó a kevesebb néha több elvet követte, amely alapján egy időtálló, klasszikust sikerült létrehozni. A lágy kék színű doboz láttán, rögtön a tengerre asszociálunk, melyet kibontva eláraszt bennünket a benne rejtőzködő frissesség. A tejszerű üveg láttán a tenger habjait idézzük, az égszínű kupak, pedig az égboltot szimbolizálja. Összetevői között megtaláljuk a zöldalmát, harangvirágot, cédrust, bambuszt, jázmint, rózsát, citromfát, borostyánkőt és a pézsmát. Az illat diszkréten hordozza a virágjegyeket, a gyümölcsös illat pedig teljesen körül öleli a viselőjét, ezzel frissességet kölcsönözve neki.