Pihentető, kellemes thai masszázs Szombathely városában!

A thai masszázs tagadhatatlan előnyeit egyre többen fedezik fel. Nagy előnye, hogy nem csak a testi merevségre és fájdalmakra jelent megoldást, de a lelket is balzsamozza, feltölti. A Royal Siam Thai Masszázs Szalon tökéletes helyszín azok számára, akik szeretnének kellemes környezeteben, szakértő kezek közt feltöltődni!

Szombathely masszázs – Gyakran tapasztalja, hogy izmai és ízületei merevek? Nehezen megy a mozgás? Úgy érzi lelkileg kimerült és beleragadt a mindennapok szürke és monoton mókuskerekébe? Ha a válasz igen, akkor érdemes kipróbálni a thai masszázst! A Royal Siam Thai Masszázs Szalon azért jött létre, hogy legyen egy olyan biztos pont, ami a feltöltődést helyezi középpontba és a segít kiszakadni a rohanó mindennapokból. A thai masszázs közel kétezer ötszáz éves múltra tekint vissza. Célja, hogy a pszichés és fizikai merevségeket kilazítsa, újra könnyen menjen a mozgás. A thai tradicionális masszázstól sokan alaptalanul tartanak, mert azt gondolják, hogy fájdalmas, durva mozdulatokkal történik, ez azonban nem igaz. A kezelés padlóra helyezett matracon történik. A masszőr mindössze annyi erőt használ, amennyi szükséges. A cél a vendég ellazulása, miközben merev ízületei és izmai kimozgatásra kerülnek, így nem kell tartani ettől a masszázs típustól.

Szombathely masszázs

Szombathely masszázs

Ha mégis egy lazább, kényeztetőbb masszázs típusra vágyik, akkor érdemes az aromaolajos thai masszást választani, amely amellett, hogy a testre is nagyon jó hatással van, a lelket is feltölti. A Royal Siam Thai Masszázs Szalonban lehetőség van még „deep tissue”, vagyis úgy nevezett mélyszöveti masszázsra, amely izmok, illetve a környező szövetek mélyebb rétegeiben fejti ki jótékony hatásait. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a royalsiam.hu weboldalra, ahol a többi masszázs típusról is bővebben tájékozódhat!