Plasztikkártya gyártás a plasztikgyar.hu weboldaltól

A plasztikkártya manapság egyre népszerűbb, ennek pedig több oka is van. A plasztikkártya sokkal jobb, mint egy papír alakú kártya, például egy névjegykártya. Ennek okait lentebb részletezzük.

[wp_ad_camp_1]

Plasztikkártya gyártás akár nagyobb darabszámban is. A mai modern világban az élet szinte minden területét elérte a fejlődés, így a belépő kártyákat, névjegykártyákat is. A plasztikkártya nagy előnye, hogy akárcsak egy névjegykártya, teljesen személyre szabható, azonban sokkal több lehetőségünk van egy plasztikkártya esetén. A plasztikkártya két oldalú, így mindkét oldalára lehet nyomtatni, ez csak a megrendelőn múlik. A szlogen, a grafika, a szöveg elhelyezkedése, dombor nyomás, QR-kód, vonalkód, képi perszonalizálás. Mind ez lehetséges a plasztikkártya esetében. Ha bizonytalanok vagyunk, hogy mi lenne a jó megoldás, hogy tudnánk a legtöbbet kihozni a plasztikkártyából, akkor érdemes segítséget kérni. A szakértők segíthetnek megtervezni a kártya felületét és az elkészült háromdimenziós modellt szívesen elküldik e-mailben ingyen. Ha szeretné, kaphat tesztpéldányt, hogy lássa, milyen kézbe venni az elkészült plasztikkártyát.

Továbbá azt is kiválaszthatja, hogy a plasztikkártya milyen vastag legyen. Lehet, hogy elég lesz a 44 milliméteres, de az is elképzelhető, hogy bakkártya minőséget szeretne, akkor a 76 milliméter vastagságú kártyát ajánljuk. A fentebb említettek jól hangzanak, Ön is szeretne plasztikkártyát, hogy ezzel lenyűgözze ügyfeleit, üzleti partnereit. Mit kell ehhez tennie? Látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra és tájékozódjon bővebben a plasztikkártyát illetően. Ezen a felületen tud árajánlatot is kérni. Ha sürgősen kell a plasztikkártya, akkor az expressz gyártást javasoljuk.