Profi védelem alacsony lakásriasztó árak mellett is!

Nem lehetünk elég óvatosak, ha otthonunk védelméről van szó. Természetesen fontos, hogy mindig bezárjuk az ajtót és a kaput, ha elmegyünk otthonról, hogy egy ablakot se hagyjunk nyitva, de sajnos ma ez már kevés, ha komolyan kiakarjuk védeni a gaz betörőket. A legjobb, amit tehetünk, hogy egy profi riasztó rendszert építtetünk ki. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy ez luxus, holott egy riasztó ára alacsonyabb, mint egy egyszerű lakaté.

[wp_ad_camp_1]

A lakásriasztó ár cégünk esetében igazán minimális, holott a védelem, amit általa nyerhet maximális. A legtöbb betörő neki sem kezd olyan házat kipakolni, amely fel van szerelve riasztóval, arról nem is beszélve, hogy ha ezt mégis megteszi, akkor a riasztó azonnal jelez és nekik hanyatt-homlok menekülniük kell a rendőrök elől, avagy üres kézzel kénytelenek elhagyni a tett helyszínét. A kedvező lakásriasztó árak mellett csapatunk teljes körű szolgáltatásait is igényelheti. Ez esetben akár nulla forintért kap olyan lakásriasztó rendszert, ami hatékony védelmet nyújt.

Lakásriasztó

Lakásriasztó

Internetes portálunkon több csomagot is megtalálhat, melyeket előre elkészítettünk. Mivel számos koncepciót kínálunk, így nálunk alacsony lakásriasztó árak mellett mindenki megtalálhatja azt az összeállítást, amit keres. Kérhet egy központi egységet és két érzékelőt, de kérhet akár otthona minden szegletébe is egy-egy hangérzékelőt, nyílászáró érzékelőt, sőt ha teljes védelemre törekszik, akkor még füst érzékelőt is, amivel nem csak a betörőket tudja kivédeni a jövőben, hanem még egy veszélyes tűzesetet is.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata által nem érheti csalódás, hiszen mi olyan minőséget és olyan termékeket kínálunk, olyan szuper lakásriasztó árak mellett, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani. Keresse fel honlapunkat és kérjen ajánlatot akár már ma, hogy honlaptól nyugodtan térhessen nyugovóra!