Profi webáruház készítés képzéssel együtt

A webáruház készítés ma már több szolgáltató által is elérhető lehet, igazán alapos és kreatív honlapokat tudnak biztosítani a megbízók számára, de cégünk mégis kiemelkedik egyedülálló megoldása által. A Netkreatív csapata nem csak az egyedi webáruház készítést tudja nyújtani, hanem ennél sokkal többet, azaz a webáruház készítést képzéssel együtt!

Ha mellettünk teszi le a voksát, akkor tökéletesen elégedett lesz, hiszen mi az elkészült webshop után sem fogjuk magára hagyni. Képzéssel, marketing tanácsadással, hosszú hónapokon át támogatással segítjük a munkáját, mivel tudjuk milyen nehezek is a kezdő lépések, az első pár hónap. Hiába mutat igazán jól egy webáruház, ha a népszerű kereső oldalak találati listájának a végén szerepel, senki nem talál rá és nem lesz profit sem.

A Netkreatív csapata által viszont biztosra mehet, mivel a webáruház készítés képzéssel együtt jár, tehát megtanítjuk azokra a dolgokra, melyek nélkül nem lehet sikereket elérni, nem lehet boldogulni. Mi nem csak a webáruházat készítjük el megbízóink számára minden elvárást figyelembe véve, hanem emellett több mint hatvan online marketing előadás is vár ügyfeleinkre a Webáruház Mesterkurzus képzésünk által.

Webáruház készítés képzéssel

Webáruház készítés képzéssel

Ha sikereket akar, ha nap, mint nap új ügyfeleket szeretne, akkor bízza ránk a webáruház készítést képzéssel, amit díjmentesen vehet igénybe. A képzés által megtanulhatja a keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing, linképítés alapjait, az Adwords kampány tervezést, Adwords szövegírást, a márkaépítést, logó tervezést, online és offline PR-t, a konverzió mérést és optimalizálást, A/B tesztelést, valamint a jogi feltételek, az adatvédelem, az ÁSZF fontos alapjait.

A webáruház készítés képzéssel együtt vár Önre is vállalatunknál, így ha szeretne biztosra menni, sikereket elérni és hosszú távon is biztos eredményeket akar letenni az asztalra, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár ennek érdekében! Kérjen ajánlatot ingyen még ma!

Forrás: Webáruház készítés képzéssel