Radiátor korszerűen

A radiátor a fűtési módszerek közül nem a legújabb, ám mégis korszerű megoldás. Az elmúlt évtizedekben a gyártmányok folyamatos fejlesztéseken mentek át, ennek köszönhetően tökéletesen alkalmasak napjaink igényeinek megfelelően biztosítani a lakás egyenletes, jól szabályozható és takarékos fűtését. A radiátoroknak minőség, alapanyag és típus tekintetében is többféle változata létezik, ezekből webáruházunk a lehető legszélesebb választékot kínálja.

[wp_ad_camp_1]

A radiátor önálló hőleadóként elsősorban kisebb alapterületű helyiségekbe, irodákba jó választás. Irodákban, panellakásokban ez a legelterjedtebb fűtési módszer, a helytakarékos kialakítás miatt alig-alig vesz el hasznos területet a helyiség alapterületéből. A ma kapható típusok még esztétikai szempontból is megállják a helyüket, aki évtizedekkel ezelőtt vásárolt utoljára radiátort, meg fog lepődni, hogy mennyit változott azóta a kínálat – előnyére.

Radiátorok

Radiátorok

A készülékek hosszú élettartammal rendelkeznek, egy-egy radiátor évtizedeken keresztül képes kifogástalanul működni, természetesen ez függ a gyártás minőségétől és az üzemeltetés módjától is. Kevesen tudják, hogy a fűtési rendszer leürítésének gyakorisága, az alkalmazott fűtővíz minősége, vagy egy korrózió gátló adalékanyag alkalmazása mennyire befolyásolhatja az élettartamot. Webáruházunk kínálatában az olcsó és egyszerű változatoktól egészen a prémium kategóriába tartozó radiátorokig válogathat, egyes termékekre akár 12 év garanciát is adunk! A modern formatervezéssel, magas minőségű anyagokkal, az európai normáknak maximálisan megfelelő kivitelezésben gyártott készülékek széles méretválasztékban állnak rendelkezésre. Biztonságos lekerekített sarkok és élek, levehető fedőrács és oldalburkolatok általi tisztíthatóság, a befejező festés végéig fennmaradó védőcsomagolás, ezek is jellemzik a korszerű gyártmányokat.

Az elérhető árak mellett az acéllemez, az alumínium és a törölközőszárító radiátor kínálatunkat rendszeres akciók is tarkítják. Webáruházunkon keresztül történő radiátor vásárlásnak előnye még, hogy naprakész raktárkészletünkből azonnal beszerezheti a kiválasztott terméket, akár aznapi átvétellel, vagy másnapi házhozszállítással is.