Reiki, azaz öngyógyítás mesterfokon

Mit tesz az ember, ha beteg? Mindenki azt válaszolná erre, hogy naná, hogy felhívja az orvost, időpontot kér és meglátogatja. És mit szóltok, ha azt mondom, hogy tudok egy jobb megoldást?

[wp_ad_camp_1]

Bizony. Létezik egy hatékonyabb és jól bevált módszer. Az utóbbi években felélénkült az érdeklődés a természetes gyógymódok iránt. Véleményem szerint, ez nagyon jó, hisz sokan tudjuk, hogy a gyógyszeripar elég alattomos tud lenni és hatalmas biznisz van bent. Sok pénzt kér, de nem tud 100%-os egészséget biztosítani. Ráadásul a rengeteg gyógyszerrel csak még inkább mérgezzük magunkat és a végén egy ördögi körben találjuk magunkat, ahonnan nehezen tudunk kikeveredni.

Reiki - Öngyógyítás

Reiki – Öngyógyítás

Rádióban, tévében sokat hallhatunk csodával határos gyógyulásokról, rákot legyőző emberekről, akik igazi hétköznapi hősökké váltak. Egy valami közös mindannyiukban. Egyikük sem úgy gyógyult meg, hogy az orvosa tanácsát követve szedett napi hat-hét pirulát, vagy épp szorgalmasan eljárt kemoterápiára. Legtöbbjük felkeresett egy természetgyógyászt, aki egy úgynevezett kézrátételes módszerrel (melynek neve- Reiki) hetek alatt kigyógyította betegségükből a pácienseket. És nem csak a gyógyulást írhatjuk a számlájukra a természetgyógyászoknak, hanem hogy a betegek többsége, teljesen megváltoztatta életmódját a történtek hatására. Sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek és tele vannak életenergiával. Erre eddig egy gyógyszer sem volt képes. Az biztos, hogy legközelebb, ha beteg leszek, első utam nem a dokikhoz vezet majd.