Rendelje meg online Zolcer János műveit!

Zolcer János meg akarta osztani az emberekkel azokat a rendkívüli élményeket, amelyeket a sors és Gorbacsov ajándékozott neki. Ha már abban a szerencsés helyzetben volt, hogy például Gorbacsovnál és Bushnál töltött 4 hetet (a Bush család birtokain laktak, a volt elnök reggel kávét hozott nekik, elvitt élete minden fontos helyére), kötelességének érezte, hogy megossza az egészet a világgal.

Zolcer János művei várják a book24.hu weboldalon, ezért kattintson ide és megtalálhatja az író műveit. Zolcer olyan dolgokról hallott, amiket kevesen vagy szinte senki sem. Újságíróként lehetőséget kapott, hogy hetekig üljön Gorbacsovval az egyik oldalán, Bush-sal a másikon. Így hármasban elevenítették fel az eseményeket. Ebben a helyzetben senkinek nem volt lehetősége úgymond kifényesíteni magát. Csak és kizárólag a tények, a tiszta igazság került napvilágra. Többször közbeszólt egyik-másik politikus, kijavítva a másikat: „de nem így volt!” Akkor valóban módja volt rájönni az objektív igazságra. Gyakran előfordul ugyanis, hogy a politikusok megírják emlékirataikat, és szép számmal, kisebb-nagyobb „elírással” igazolják a saját személyüket előnyben részesítve.

De ez csak a memoár. Az ő esetemben azonban ez kizárt volt. Itt a visszaemlékezés mindig a témához tartozó helyszínen történt, mindkét fél bevonásával. Lehetséges, hogy egy újságíró kihagy egy ilyen helyzetet és nem ír róla? Mi a könyv legnagyobb értéke? Hogy minden információt első kézből tartalmaz! Hogy meghatározott helyeken játszódik. Dokumentumokkal, fotókkal, filmekkel igazolja a leírtakat. Hogy nem faragott füleknek, történészeknek, hanem az egyszerű, hétköznapi embernek szól. Hogy maga Gorbacsov írt előszót a könyvhöz, ezzel hitelesítette a könyvet. További részletekért és a könyvért nézzen be a book24.hu weboldalra.