Rendkívüli műszempilla tanfolyam

Nem születhetett mindenki dús, sötét és igéző pillantásokkal, de a műszempilla lehetőséget biztosít a tekintet „szépítésére” akkor is, ha az adottságaink nem tökéletesek.

[wp_ad_camp_1]

A Szempilla Akadémia segítséget jelent abban az esetben is, ha el szeretnénk sajátítani a műszempilla készítés tudományát. A műszempilla tanfolyam során elsajátíthatjuk a dúsítás és a hosszabbítás alapjait, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne a megfelelő kialakított szempilla. A képzések helyszínei az ország egész területén megtalálhatók; végre egy olyan minőségi tudást biztosító tanfolyamról beszélhetünk, ami nem csak a fővárosban kerül megrendezésre.

3D műszempilla

3D műszempilla

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Szempilla Akadémia kiemelt figyelmet szentel a hallgatói visszajelzésekre, illetve az egyedi igényekre. Ezt annak köszönhetően tehetik meg, hogy rendkívül kis csoportokkal dolgoznak. A kezdők csupán kétfős csoportokban dolgoznak, de a haladó szintre lépett hallgatók sem lehetnek háromnál többen egy csoportban. Ennek köszönhetően minden egyes hallgatóra maximális figyelem irányul, ami miatt hatékonyabb tanulás és gyorsabb fejlődés érhető el. A képzések úgy épülnek fel, hogy lehetőség legyen eljutni akár a legmagasabb szintre is; aki szemfüles, az ellesheti a legjobb technikákat. Némi kézügyességre és szakmai motivációra van szükség annak érdekében, hogy a tanfolyamon eltöltött idő valódi professzionális tudássá érjen.

A műszempilla tanfolyam egyik alapvető hitvallása, hogy nem lehet minőségi tudást átadni az aktuális trendek követése, illetve ismertetése nélkül. Mint a divatszakmában általában megszokhattuk, a műszempillák világában is folytonos változásokra kell számítani; nem csak az aktuális divatirányzatok változnak, nem csak a külső megjelenésekben tapasztalhatunk kisebb-nagyobb módosulásokat, hanem a felhasznált technikák tekintetében is. Emiatt a műkörmös soha nem hagyhat fel a tanulással.