RFID kártya a praktikus beléptetésért!

Számos pozitív tulajdonságuk és praktikussági okok miatt is, a plasztik kártyák az utóbbi években nagy karriert futottak be. Minden típus közül a legnépszerűbbek az érintés nélküli RFID kártyák. Ezeket a kártyákat a köznyelv több különböző néven ismeri, így talán már hallott róla NFC kártya, Proximity kártya, vagy Mifare kártya néven. Legnagyobb előnyük, hogy az azonosításhoz nem kell a kártyát az olvasóba dugni, tehát sokkal gyorsabb általa az azonosítási folyamat.

[wp_ad_camp_1]

Az RFID kártya esetében elég mindössze pár centiméterre megközelíteni az olvasó fejet és a kommunikáció máris megtörténik. Ez a tulajdonság megannyi esetben lényeges követelmény. Az olvasás közben nincs fizikai érintkezés, gyors az azonosítás, valamint nem kell élőerő sem. Amennyiben tehát már gondolkodott azon, hogy itt lenne az ideje újítani cégében a beléptetést, hogy eljött az ideje a modernizációnak, akkor érdemes közelebbről is megismerkednie az RFID kártyák nyújtotta megoldással.

RFID kártya

RFID kártya

Az RFID kártyák cégünk esetében ISO kártyaformátumban készülnek. A kommunikációt biztosító elektronika az előlap és a hátlap között található, így teljesen védve van minden átlagosabb fizikai hatástól. Az elektronika két fő részből áll, az antennából és az RFID chipből. Az RFID kártyák lényeges tulajdonsága az a maximális távolság, amelyen belül a kártya aktiválása és olvasása lehetséges. A tíz cm-től a több méteres távolságig változó ez az adat. Önnek olyan kártyát készítünk, amilyet csak szeretne, amilyenre szüksége van.

Ha megbízható és hosszú élettartamú RFID kártyákra van szüksége, a minőség nagyon fontos az Ön számára, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár! Csak fel kell vázolnia az elképzeléseit, le kell adnia a rendelését és csapatunk pár napon belül már kézbesíti is a kártyákat, hogy azokat minél hamarabb használatba helyezhesse.