Sam a tűzoltó játékok

Sok gyerek kedvencévé vált a bátor Sam tűzoltó kalandos életének története. Sam-nek a sorozatban számos esetben meg kell mutatnia bátorságát, melyekhez különböző járműveket használ, és ahol több társa van segítségére.

[wp_ad_camp_1]

Sam a Tűzoltó játékok elérhetőek a Póny Játék Webáruház-ban. A sorozat szereplőit, már sokaknak nem kell bemutatni, hisz népszerűsége világszerte elterjedt. Sam egy igazi tűzoltó, aki a legveszélyesebb helyzetekben is segítséget nyújt mindazok számára, akik veszélybe kerültek. Az animációs sorozat szereplői közt, találkozhatunk még Elvis-szel, aki ellentétes képességekkel bír, Sam-hez képest. Törekvése, hogy rock sztár lehessen, ami miatt számtalanszor kerül bajba. Nevét Elvis Presley-hez hasonlító hajstílusáról kapta. A csapatban még találkozhatunk Penny-vel, aki sokáig a tűzoltóság egyetlen női tagja volt. Ügyes szerelő, sok ötlettel áll elő, ami gyakran szokatlan, főleg férfi kollégái szemében, de általában mindig igaza van. A körmöspálcási tűzoltóság parancsnokaként Steel szerepel. A nyugalmazott katonatiszt, mindig ragaszkodik a magas színvonalú higiéniához és hatékonysághoz. Ezenkívül a sorozatban szerepel még Trevor, Arnold, Ellie, Tom Ben, Boyce tűzoltóparancsnok és Jerry Lee Cridlington.

Sam a tűzoltó

Sam a tűzoltó

Nemcsak a rajzfilm sorozat mondható sikeresnek, hanem az ez alapján készült játékok is. Sam a tűzoltó játék kínálatunkból ajánljuk a Mercury RC távirányítós quad-ot. Mivel a sorozat hősének, nem csak az égő házakból kell kimentenie a bennrekedt embereket, és egyéb tűzeseteknél kell bátorságát megmutatni, hanem sokszor hegyi mentést kell végeznie, esetleg a barlangba szorult túrázókon segítenie, ezért szükség lehet egy quad-ra is. Rendeld meg kínálatunkból ezt a remek műanyag és fém összetételű játékszert, melyet már négyéves kortól ajánlunk. Látogasd meg jatek-webaruhaz.hu oldalt, ahol rendkívül kedvező árakkal találkozhatsz, ismerkedj meg teljes kínálatunkkal, és rendeld meg kedvencedet.