Schleich adventi naptár minden gyerkőc számára!

A karácsony közeledtével egyre izgatottabbak lesznek a gyerekek, hisz minden kis lurkót az foglalkoztat, hogy vajon mit hoz neki a jézuska. A Schleich adventi naptár megkönnyíti a várakozás izgalmát!

[wp_ad_camp_1]

Schleich adventi naptár által a gyermek pontosan tudni fogja, hogy még mennyit kell aludni karácsonyig. Az adventi kalendárium mind a huszonnégy ablakában egy édes kis Schleich figura vagy kiegészítő rejtőzik egy kedves kis történettel együtt. A naptár elmeséli a nyuszi, cica, kutya, valamint a lovak kalandjait a legelőn. Mindennap valami izgalmas történik velük, így érdemes megtekinteni ezeket a történeteket. Továbbá mindennap lehet izgulni, hogy vajon milyen izgalmas figurát rejt aznap az adventi naptár. A Schleich adventi naptárral nagyszerűen fel lehet készíteni a gyereket a jézuska várásra. A figurákkal akár játszani is lehet és közben megannyi témáról beszélgetni a gyerekkel, például az állatokról vagy a karácsonyról. Akár puhatolózni is lehet a játék által, hogy megtudjuk pontosan minek örülne a gyerek a fa alatt.

A kislányok többsége rajong a lovakért és minden lovakkal kapcsolatos dologért. Éppen ezért a Schleich adventi kalendárium tökéletes ajándék számukra. A gyerek nem csak egy nagyszerű ajándékot kap, de egyben pontosan látni fogja azt is, hogy mennyit kell még aludnia, hogy a jézuska megjöjjön. Ez a játék nem télapókat és hóembereket tartalmaz, hanem egy kicsit más megvilágításban mutatja be a legszebb ünnepre való készülődést. Ráadásul a szülő is kiválóan be tud kapcsolódni a játékba, valamint tud mesélni gyermekének, így garantált a közös időtöltés. Ha szeretné megtekinteni a játékot vagy bővebb információkat szerezni róla, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba.