Security Essen 2018- Európa egyik legnagyobb kiállítása

Nem sokat kell már várniuk azoknak, akik ellátogatnak az idei Essen-ben tartott biztonsági rendszereket és hasonló termékeket bemutató kiállításra, melyen számos európai cég vesz részt. A cégek standokat állítanak fel, ahol reklám szerűen mutatják be szolgáltatásaikat, termékeiket. Ez a kiállítás nagyszerű kikapcsolódást nyújthat azoknak, akik érdeklődést mutatnak az efféle tematikájú programok iránt.

[wp_ad_camp_1]

A Security Essen 2018ban megszervezett kiállításán nagy öröm, hogy magyarországi képviseletben mutatkozhat be a Tell Software Hungary, mely kontinensünk területén kívül, az IFSEC, Securika Moscow szervezte konferencián már 2 alkalommal is részt vett, és nagy népszerűségnek örvendhetett. Az Essen-i kiállítás kiváló alkalom arra, hogy a cég külföldi ügyfelekkel is üzletet kössön, új partnereket szerezzen. A cég standját megtekintő a legújabb tervezésű GSM kommunikátorokkal, GPS alap nyomkövető rendszerekkel, IP alapú távfelügyeleti vevőegységekkel ismerkedhetnek meg. A cég emberei érdekes tevékenységekbe vonják be az érdeklődőket, videókkal illusztrálják a cég munkáját és termékeit és szívesen válaszolnak a kérdésekre, vagy adnak útmutatást.

Security Essen 2018

Security Essen 2018

A kiállítás szeptember 25 és 27 között kerül megrendezésre, ahol három napon át tartó programokkal várják az ideérkezőket. Látogasson el ön is ide, ha felkeltette érdeklődését a közelgő esemény, és nem felejtse el megkeresni a TELL standját sem, melyet a helyszínen lévő 7-es teremben, a 7D36-os szám alatt talál meg. Éljen ezzel a remek lehetőséggel, pattanjon kocsiba családjával és szakadjon ki az itthoni légkörből, hisz jelenlétével is támogathatja a hazai csapatot. Előtte látogasson el a tell.hu weboldalra, hogy még többet megtudjon!