Segítség, kiraboltak! – Lopásvédelem felsőfokon áruvédelmi rendszerrel!

Egy illető fogja a terméket, rápillant az eladóra, hogy figyel – e, majd a megfelelő pillanatban zsebre teszi, vagy a kabátja mögé rejti a terméket, majd feltűnés nélkül elhagyja az üzletet. Üzlettulajdonosként Önnek is ez a rémálma?

[wp_ad_camp_1]

Áruvédelmi rendszer telepítéssel Önnek sem kell többet aggódnia a boltjába tévedő tolvajok miatt. Ha már megtörtént, akkor ettől kezdve nyugodtabban alszik, ha pedig még nem akkor a „jobb félni, mint megijedni” elv alapján fel tud készülni a jövőbeni bolti szarkák megjelenésére. Az áruvédelmi rendszerre egyszer kell költeni és onnantól kezdve Ön is nyugodtabb lesz, hisz ezen még a legfurfangosabb tolvajok is fennakadnak. Az áruvédelmi rendszerek alapvetően lopásgátló kapuk, melyek a ruhákban maradt áruvédelmi címkéket, leszedhető mágneseket érzékelik. Ha valaki fizetési szándék nélkül szeretne távozni, az áruvédelmi rendszer rögtön jelez, így a tolvaj rögtön meglesz. Sok üzlet alkalmaz biztonsági őrt, ami ugyancsak elriaszthatja a tolvajokat, azonban a legelszántabbak még tőlük sem riadnak vissza, hisz tudják, hogy az őrök sem rendelkeznek röntgen szemekkel.

Ha egy tolvaj meglátja a lopásgátló kaput, valószínűleg eszébe sem fog jutni még az üzletbe sem betenni a lábát, nem, hogy kirabolni az üzletet. Ha a tolvaj mégis próbálkozna, biztosan nem jut messzire, hiszen az áruvédelmi kapu hangos hang és fény jelzést ad ki, ezzel jelezve az eladóknak a lopási kísérletet. Ha szüksége van bővebb tájékoztatásra, esetleg felmérné a kínálatot a különféle áruvédelmi rendszerek terén, látogasson el az aruvedelem.amersec.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál. Valamint részletes tájékoztatót kaphat a különféle lopásgátló alternatívákat tekintve.