Seo – a vállalkozások hosszútávú megoldása

Az elmúlt évtizedekben gyorsan fejlődött az a mód, ahogyan a vállalkozások forgalmazzák termékeiket és hirdetik szolgáltatásaikat. Az internet és a több milliárd felhasználó megjelenésének köszönhetően a márkák átmentek a hagyományos marketingről, és a digitális marketing iránti vonzalom még soha nem volt őrültebb – új munkaköröket és karrierlehetőségeket mutattak be.

Keresőoptimalizálás elérhető a petadev.com weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent arról, hogy mi is a seo valójában. A tartalommarketingtől a PPC-ig, a közösségi média marketingjétől a SEO-ig minden szempont ugyanolyan fontos szerepet játszik. A SEO-nak azonban nagyon sok aspektusa van az on-page-től a off-page-ig és a backlink-től az összekapcsolásig. Nos, kezdjük először az alapokkal. A keresőmotor-optimalizálás vagy a SEO a szerves forgalom növelésének gyakorlata a keresőmotorok eredményoldalán (SERP). Organikus keresés vagy listázás néven is ismert. Ha az összes kulcsszó első helyét szeretné rangsorolni, akkor a forgalom növelése érdekében alkalmaznia kell a SEO-t. Az on-site SEO a weboldal elemek optimalizálásának folyamata. Amikor ezt megteszi, bizonyos tényezőket figyelembe kell vennie. Mindezek az elemek olyan dolgok, amelyeket végfelhasználóként irányíthat.

Petadev SEO

Petadev SEO

Mielőtt bármit is tenne a webhelyével, először meg kell értenie, hogy milyen kulcsszavakat szeretne rangsorolni. Ehhez kulcsszókutatást kell végeznie. Ebben a folyamatban válassza ki az elsődleges és a másodlagos kulcsszavakat, amelyek köré meta címkéket és tartalmakat építenek. A meta leírás egy rövid leírás, amely összefoglalja a weboldal tartalmát. A keresőmotor oldalainak találataiban is megjelennek. A címkéhez képest a meta leírás jobban megérti a felhasználókat, és hogy miről szól a weboldal. A meta leírás szintén befolyásolja az átkattintási arányokat. További részleteket a petadev.com-on talál.