Sitt elszállítás konténerrel olcsón

Ha belevágunk az építkezésbe, felújításba vagy bontásba, időben meg kell találni a megfelelő szolgáltatót a sittszállítás megfelelő lebonyolítására! A sittes konténer megfelelő méretű kell legyen és időben kell cserélni. Természetesen önnek az ár is fontos szempont!

Sitt elszállítás konténerrel olcsón, Budapest területén és Pest megye egyes településein! Akár lakossági, önkormányzati, vagy a vállalati szféra megbízásából. Természetesen a törvényileg meghatározott lerakó helyekre kerül minden sittes konténer tartalma. A sittszállítás olcsón és praktikusan konténerekkel oldható meg leginkább! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, sofőrjeink 10-20 éve dolgoznak a szakmában. Ha segítségre van szüksége biztosan a legszélesebb körű szolgáltatásban lesz része. A konténerek díjszabását megtalálja oldalunkon, de ügyfélszolgálatunkon is érdeklődhet telefonon vagy e-mailben is. Nagyobb mennyiségű építési hulladék esetén kérjen egyedi ajánlatot.

Sitt elszállítása

Sitt elszállítása

Figyelembe kell venni, hogy a feltüntetett árak, tiszta sitt elszállítás esetére vonatkoznak. Inert hulladéknak a nem lebomló építési hulladékot nevezzük, vagyis ide sorolható a föld, az aszfalt, a cserép- és tégladarabok, a csempe, a járólap, a beton és a vakolat is. A sittes konténer, nem tartalmazhat például, műanyagot, zöldhulladékot, fémet, gumit, nejlont, kartont, csomagolás szemetet, háztartási szemetet vagy veszélyes anyagokat. Vegyes kevert hulladék esetén a konténerek díja megnövekszik. Az árakat kerületi bontásban is megtalálhatja weblapunkon. Érdemes rendelés előtt alaposan átgondolni, hogy a sitt elszállítás során mekkora tárolóra van szükség, általában a legtöbben alábecsülik a várható hulladék mennyiségét, ezért érdemes legalább 1 mérettel nagyobb konténert rendelni, ezzel is spórolva.