Sitt elszállítás konténerrel olcsón

Ha belevágunk az építkezésbe, felújításba vagy bontásba, időben meg kell találni a megfelelő szolgáltatót a sittszállítás megfelelő lebonyolítására! A sittes konténer megfelelő méretű kell legyen és időben kell cserélni. Természetesen önnek az ár is fontos szempont!

[wp_ad_camp_1]

Sitt elszállítás konténerrel olcsón, Budapest területén és Pest megye egyes településein! Akár lakossági, önkormányzati, vagy a vállalati szféra megbízásából. Természetesen a törvényileg meghatározott lerakó helyekre kerül minden sittes konténer tartalma. A sittszállítás olcsón és praktikusan konténerekkel oldható meg leginkább! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik, sofőrjeink 10-20 éve dolgoznak a szakmában. Ha segítségre van szüksége biztosan a legszélesebb körű szolgáltatásban lesz része. A konténerek díjszabását megtalálja oldalunkon, de ügyfélszolgálatunkon is érdeklődhet telefonon vagy e-mailben is. Nagyobb mennyiségű építési hulladék esetén kérjen egyedi ajánlatot.

Sitt elszállítása

Sitt elszállítása

Figyelembe kell venni, hogy a feltüntetett árak, tiszta sitt elszállítás esetére vonatkoznak. Inert hulladéknak a nem lebomló építési hulladékot nevezzük, vagyis ide sorolható a föld, az aszfalt, a cserép- és tégladarabok, a csempe, a járólap, a beton és a vakolat is. A sittes konténer, nem tartalmazhat például, műanyagot, zöldhulladékot, fémet, gumit, nejlont, kartont, csomagolás szemetet, háztartási szemetet vagy veszélyes anyagokat. Vegyes kevert hulladék esetén a konténerek díja megnövekszik. Az árakat kerületi bontásban is megtalálhatja weblapunkon. Érdemes rendelés előtt alaposan átgondolni, hogy a sitt elszállítás során mekkora tárolóra van szükség, általában a legtöbben alábecsülik a várható hulladék mennyiségét, ezért érdemes legalább 1 mérettel nagyobb konténert rendelni, ezzel is spórolva.