Skagen karóra kedvezményes áron!

A Skagen karórákra a minimalizmus és a dán hidegség jellemző, de épp ez az ami annyira egyedivé teszi ezt a világszerte is elismert divatóra márkát. Ez a márka egy kis dán faluról kapta a nevét, sikere pedig annál nagyobb, hiszen világszerte a legnagyobb divatmagazinok címlapján szerepeltek már a Skagen karórák, például az Elle, a Bazaar, vagy éppen az Insyle címlapján.

[wp_ad_camp_1]

Skagen karóra kedvezményes áron, első rendelés alkalmával 5%-os árengedménnyel megrendelhető a divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen. A karórák mind magas minőségűek, szerkezetükre pedig örök garancia szól. Ez a márka 1989-ben jött létre, és sikere az óta is töretlen a divatórák terén, így van ez hazánkban is, hiszen a Skagen nálunk is az egyik legkedveltebb óramárka. Az órákat a lágy ívek, az egyszerű minimalista formák és a kényelmesség jellemzi. Skagen kínálatunkban női és férfi karórák is rendelhetőek egyaránt, az egyik legelegánsabb férfi karóra a Skagen Hagen SKW6217, amely matt fekete számlappal rendelkezik, fekete bőr szíjas és arany tokban található. Ez az óra amellett, hogy rendkívül elegáns, akár sporteseményekhez is használható.

Skagen karóra

Skagen karóra

Női karóra kínálatunkban a Skagen Anita SKW2416 az egyik legkedveltebb óra, amely főleg hideg színekkel rendelkezik, ezüst tónusú acél szíja van, számlapja pedig világoskék. Stílusa divatos, de mégis letisztult, a kék szín kedvelői között különösen szeretett ez az óra. Amennyiben meg szeretné tekinteni a teljes Skagen óra kínálatunkat, vagy további részleteket szeretne megtudni, látogassa fel weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu-t. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetőség, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 383 1351 telefonszámot és csapatunk örömmel áll minden kedves vásárlónk rendelkezésére.