Sodrottfüles papírtáska a papirtaska-online.hu weboldalon

A sodrottfüles papírtáska egy erősebb, hosszantartóbb, összetettebb, nagyobb teherbírású és divatosabb darabja a papírtáskák kínálatának. Kapható feliratozott, és felirat nélküli formában, fehér színben, vagy akár színes felülettel is. Ez a sodrottfüles papírtáska tökéletes lehet különböző vállalkozásoknak szállítás céljából.

[wp_ad_camp_1]

A sodrottfüles papírtáska ugyanúgy, mint a zsinórfüles és a szalagfüles papírtáska, ez is egy táskatestből és táskafülből áll. Ezek a táskák bármilyen papírból gyárthatóak, de általában nátron-barna, vagy fehér nátronpapírt használnak. Ha a táskatestre kerül a sor, a gyártók jobban preferálják a vastagabb és erősebb papírt, hogy a táska jobb teherbírású legyen. A sodrottfüles papírtáska a füle erősségének köszönhetően sokkal tartósabb, mint a szalagfülles, és sokkal jobb a teherbírása is. Egyszerűen nyomtatható, és ragasztott, erős talppal rendelkezik. A táskák az alapszíneken kívül színes formában is rendelhetőek, bármilyen felirattal, logóval, vagy grafikai elemmel. Nagyobb mennyiség rendelése esetén a kívánt logót géppel viszik fel a táskára, hiszen így sokkal gazdaságosabb.

Több ezer darab vásárlása esetén lehetőség van arra, hogy a teljes felületre lehessen nyomtatni, a talpra, valamint az oldalredőkre is. Kevesebb sodrottfüles táska rendelése esetén matricázással illetve szitázással kerül fel a kívánt logó vagy felirat a táskára. Mindkét esetben nagyon jól jár, hiszen ezek a táskák környezetbarátok és kedvezményes áron rendelhetőek. Látogassa fel weboldalunkat, a papirtaska-online.hu-t további részletekért és ajánlatkérésért. Ha kérdések merülnének fel, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy a 06-70 513 3773 telefonszámot tárcsázva.