Stephen King könyvek a book24.hu webáruházban!

Stephen King az egyik legismertebb író. Még azok is ismerik nevét, akik nem igazán rajonganak a horrorért. Az író elképesztően gazdag életművel rendelkezik, rengeteg könyvet, novellát és esszét írt, illetve nagyon sok könyvét meg is filmesítették.

Stephen King könyvek a horror rajongók számára valódi kincsek. Az író elképesztő részletességgel írja egyik regényét a másik után. Stephen King már hét éves korában történeteket írt, miután rálelt nagynénje egyik dobozára, mely telis-tele volt horror és sci-fi könyvekkel. Hamar kialakult a szerelem a műfaj iránt. Ha már a szerelemnél tartunk, felesége Tabitha Spruce, akinek nagy szerepe volt első regénye kiadásában, hiszen King nem volt annyira biztos a történetben, így még az is megfordult a fejében, hogy egész egyszerűen a kukába dobja. Felesége bíztatására azonban megírta a Carrie elnevezésű regényt, mely rendkívül sikeres lett, olyannyira, hogy meg is filmesítették. Stephen Kingnek nem ez volt az egyetlen sikeres könyve, amit megfilmesítettek, ugyanis több tucat könyvéből film készült. Ugyanakkor jellemzően ezek nem lettek olyan sikeresek, mint a könyvek.

Habár művei jelentős részét saját nevén adta ki, néhány könyvét Richard Bachman álnéven adta ki. Egy szemfüles King rajongó azonban felfigyelt a King könyvekre oly jellemző jellegzetességekre és leleplezte az írót. Ha szeretne kedvezményes áron Stephen King könyveket vásárol, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a book24.hu webáruházba, ahol hatalmas választékot talál, nem csupán King könyvekből, hanem más íróktól is. Ha netán hatalmas King rajongó és szeretné növelni a gyűjteményét, abban az esetben is azt javasoljuk, hogy tekintse meg a széleskörű kínálatot, amiben biztosan fel lel néhány darabot! Bővebb információkat a book24.hu webáruházban talál!