Storno biztosítás az axa-assistance.hu weboldalon!

A storno biztosítás kapcsán a többségnek megoszlik az emberek véleménye. Van, aki minden utazásnál megköti, más csak a drágább utazások esetében és van olyan is, aki sosem. Bárhogy is dönt, nagyon fontos, hogy mérlegelje lehetőségeit.

[wp_ad_camp_1]

Storno biztosítás – Érthető módon senki sem szeretné elveszíteni az utazásra befizetett pénzét. Az élet viszont kiszámíthatatlan és olykor közbe jön valami váratlan esemény, ami mindent keresztül húz. Az ilyen helyzetekre jelent megoldást a storno biztosítás. A storno biztosítás kapcsán fontos tisztában lenni vele, hogy csak nyomós indok esetén térít. Ha azért nem tud részt venni az utazáson, mert a főnöke nem engedi el szabadságra, akkor nem számíthat térítésre, ugyanis ez nem számít biztosítási eseménynek. Viszont abban az esetben, ha megbetegszik vagy balesetet szenved vagy, ha közeli hozzátartozójával történik ez, az már biztosítási esemény, tehát a biztosító fizetni fog. Viszont fontos, hogy a betegség nem állhat fenn az utazásra való jelentkezéskor. Ezenkívül az út lemondást indokolhatja a válókereset benyújtása vagy az indulás lekésése tömegközlekedési baleset okán.

A betörés, a komoly elemi kár, a biztosított vagy közeli hozzátartozója elhalálozása és a váratlan várandósság vagy a munkáltató általi munkaviszony megszüntetés is indokolhatja az út lemondását. Ezekben az esetekben a biztosító fizetni fog. Egy-egy utazás meglehetősen drága lehet, azonban, ha nem tud elutazni és a teljes összegnek búcsút kell intenie, az igazán fájdalmas érzés, így jobb menteni a menthetőt. Ha szeretne storno biztosítást kötni, akkor érdemes ellátogatni az axa-assistance.hu weboldalra és bővebben tájékozódni. Érdemes megkötni a storno biztosítást, hisz sosem tudhatja mit tartogat a jövő!