Süngomba vásárlása alacsony áron online!

A süngomba fokozhatja az immunrendszert, részben a gyulladás csökkentésével és az oxidáció megakadályozásával. Az süngomba kivonatai hasznosak lehetnek a szorongás és a depresszió kezelésében.

Süngomba olcsón rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk, ha ön is régóta süngomba kivonatot keres, mert rendelni szeretne. A süngomba (Hericium erinaceus) egyfajta ehető gomba, amely kemény fák elhalt törzsén nő. A hidnoid gombák csoportjába tartozik, más néven a foggomba csoportba, mivel ezek a gombák hosszú fogszerű nyúlványokat nevelnek. A süngomba nyúlványai finomak és vékonyak, hasonlítanak az oroszlán sörényére. A süngomba nyersen vagy főzve fogyasztható. Ezeket áztathatjuk és teába vagy más italokban is fogyaszthatjuk. A süngomba kiegészítők is széles körben elérhetők. A süngombát néha „okos gombának” is nevezik, mert úgy gondolják, hogy segítenek a kognitív funkciók, a memória és a figyelem fenntartásában. A gombát régóta használják a hagyományos kínai orvoslásban. A vele járó előnyök széles körűek-beleértve a rákmegelőzéstől kezdve az energia növeléséig, a fogyásig és a depresszió tüneteinek javításáig. A legelterjedtebb előnyök többsége a lehetséges neuroprotektív előnyökkel kapcsolatos. Valószínűleg látni fogja ezeket az állításokat a süngomba címkéin.

A kutatók vizsgálják a süngombában található erinacinok szerepét. Az erinacinok és a hericenonok a gombákban található természetes anyagok, amelyek patkányokban bizonyítottan farmakológiai előnyöket biztosítottak a központi idegrendszerben. A nagyon előzetes kutatások azt sugallják, hogy bizonyos kulcsfontosságú erinacinok szerepet játszhatnak az ischaemiás stroke utáni helyreállításban. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a gyogyvarazs.hu weboldalra.