Szakszerű klímaszereléssel még meg lehet menteni az elromlott készüléket

A légkondicionálót értékesítő webáruházak a legtöbb esetben szerződnek egy klímaszereléssel foglalkozó szakemberrel, hiszen a garanciát is csak úgy tudják biztosítani a megvásárolt klímákhoz, ha szakember végzi el a beszerelését.

[wp_ad_camp_1]

A telepítés és a felmérés munkálatait is szakszerűen elvégzik és a munka végzéséhez a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkeznek. Egy jól képzett szakember a nyári időszakban is elérhető, hiszen számukra ez a főszezon. Minden otthonban alapvető fontosságú, hogy a rekkenő hőségben üzemeljen a klíma. Nyári melegben különösen fontos, hogy ne álljon le egy életmentő légkondi.

A klímaszerelés díja minden esetben magába foglalja a klíma felszereléséhez szükséges összes alapanyagot, a munkadíjat, a tartókonzolt, a kábelcsatornát, az elektromos vezetékeket és még 3 méter réz csővezetéket is. A klimaszakáruház csak úgy értékesít klímákat, ha a beszerelést is igénybe veszi a vásárló. A klíma szerelő a vásárlás másnapján már fel is veszi a kapcsolatot az ügyfelekkel, hogy minél előbb beszerelésre kerüljön a berendezés. Minden munkát 10 munkanapon belül elvállalnak, de természetesen az időpontot az ügyfelekkel közösen határozzák meg. A díjban foglalt szerelés munkaidőn belül elvégzett munkára vonatkozik. Természetesen az ügyfél dönthet úgy is, hogy munkaidőn túl vagy akár hétvégén kéri a klíma beszerelését, de ebben az esetben egyedi árazás valósul meg.

Klímaszerelés

Klímaszerelés

Az alap klímaszerelés a következő munkálatokat jelenti. Egy falátütést, a belső és a külső egység beszerelése egy csővezetékkel. A szakemberek minden esetben rögzítik a konzolokat. A külső egységeket alapdíj megfizetésével csak akkor tudják kivitelezni, ha nem szükséges a szereléshez állványozás illetve alpin technika. Amennyiben ez szükséges, akkor arra külön árajánlatot adnak. A szakember elhelyezi a kültéri egységet az ügyfél által előre egyeztetett helyre, de még a beszerelési határokon belül. Elkészíti a csővezetéket, amely az alapdíjban foglalt maximum 3 méter lehet. Ezután történik meg a klímaberendezés teljes telepítése és minden alapvető funkció beállítása. Érdemes minden apró dologra rákérdezni a szakembernél, hogy a klímát teljesen rendeltetésszerűen tudjuk használni, hiszen azzal is megnöveljük az élettartamát.