Szakszerű segítség, elégedett páciens – Dr. Széll Ibolya magánrendelése

Migrénnel, fülzúgással, szédüléssel küzd? Esetleg valamilyen gerincbetegséggel vagy bénulással küszködik? Ha Ön is neurológiai, ideggyógyászati problémákkal küzd, és elege van már a kórházak várólistájából, a várakozási időből, a szakszerűtlen ellátásból vagy abból, hogy sokszor emberszámba sem veszik, akkor Dr. Széll Ibolya magánrendelésében a helye, ahol nincs várakozási idő, a betegellátás pedig kellemes és diszkrét környezetben zajlik.

[wp_ad_camp_1]

Debrecen neurológia területén verhetetlen. A debreceni Nagyerdő szívében található ugyanis Dr. Széll Ibolya magánrendelése, ahol minden a legkorszerűbb technológiával és a legújabb technikákkal zajlik. Ebben a gyönyörű, exkluzív környezetben a páciens sem érzi magát valóban betegnek. Nálunk nem egy kórházban érzi magát a kezelt személy, sokkal inkább egy üdülőben, ahol ráadásul még a panaszait is kezelik. Már maga a hely nyugtató hatása is elősegíti a mihamarabbi felépülést. Páratlan diszkréciónk pedig minden bizonnyal elnyeri az Ön bizalmát is. Itt valóban a beteg az első, aki nálunk elérheti a nyugati, akadémikus orvoslás legmodernebb módszereit is úgy, mint a részletes fizikális vizsgálat, kiegészítő vizsgálatok koordinálása, vizsgálati eredmények kiértékelése, megbeszélése, gyógyszerfelírás, injekció kúrák vagy a mezoterápia. Pácienseink jelentkezését pedig olyan problémákkal várjuk, mint például a migrén, gerincsérv, fülcsengés, látászavar vagy arcidegbénulás.

Debrecen neurológia

Debrecen neurológia

Ha hozzánk hasonlóan Ön is úgy gondolja, hogy mindenki megérdemli a szakszerű, tisztességes ellátást, az olyat, ahol a páciens egyenlő félként kezelik, akkor Önnek Dr. Széll Ibolya magánrendelőjében a helye! Bármilyen ideggyógyászatot igénylő problémával is küzd, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon a +36 30 665 2630-as telefonszámon, vagy a szellibo@gmail.com e-mail címen! További információért pedig látogasson el weboldalunkra, a www.drszellibolya.hu-ra! Bizalmát előre is köszönjük!