Szárzúzók kedvező áron megvásárolhatóak

Amennyiben szeretne egy megbízható kapcsolható eszközt vásárolni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. A kínálatunkban számos modell megtalálható, melyek a legjobb minőségben készülnek. Mi mindig arra törekszünk, hogy a vásárlóink minden igényének eleget tegyünk.

[wp_ad_camp_1]

Szárzúzók nagy választékban megtekinthetőek a honlapunkon. A szárzúzókról fontos tudni, hogy több fajtát is megkülönböztetünk. Első körben az erdészetben felhasznált kapcsolható eszközöket, melyek teljesen más kialakítással és konstrukcióval vannak ellátva, ugyanis ezek a gépek vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve. Ezek mellett megkülönböztetünk még vízszintes és függőleges tengellyel ellátott szárzúzókat is, melyek számos terülten alkalmazhatóak. Többek között ide sorolható a kommunális szolgáltatás, közutak karbantartása, dísznövénytermesztés, zöldségtermesztés, vázgazdálkodás, gyümölcstermesztés, szőlészet, és nem utolsó sorban a szántóföldi alkalmazás is. A szárzúzók általában mind rotációs vágószerkezettel vannak ellátva.

A szárzúzók még különbözhetnek abban, hogy félig felfüggeszthetőek, teljesen felfüggeszthetőek illetve vontathatóak. A kisebb gépek esetén szokták alkalmazni a félig függesztett opciót, amely 3 ponton történik meg. A nagyobb gépek pedig a vontató erő, amely lehet traktor vagy más munkagép is, azoknál a hidraulikus kar alsó emelőszerkezetének a bekötési pontjához, illetve a vonószemekhez csatlakoztatható. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a pendakft.hu oldalára kattintva talál. Itt árajánlatot is kérhet a legszimpatikusabb gépekre. Továbbá elérhetőek vagyunk még a +36 20 999 72 31-es telefonszámon is.