Székesfehérvár szállás a Pe-Ki Lux Apartmanban!

Ha bármilyen okból kifolyólag Székesfehérvárra vezet az útja, akkor érdemes a Pe-Ki Lux Apartmant választani. Bár, egy apartmanról van szó, gyakorlatilag olyan, mintha hazaérkezne az ember. Bátran kijelenthetjük, hogy Székesfehérvár egyik legjobb szálláshelyéről van szó.

[wp_ad_camp_1]

Székesfehérvár szállásFejér megye megyeszékhelye, Székesfehérvár kétségtelenül egy gyorsan fejlődő város, mely számtalan látnivalóval és programmal várja az ide látogatókat. Éppen ezért érdemes több napra érkezni. A Pe-Ki Lux Apartman több szempontból is kiváló választás. A szállás minden irányból könnyedén megközelíthető, a város szélén. Az apartman egy új építésű ingatlanban található teljes felszereltséggel. A fürdőszobában zuhanyzó található folyékony szappannal, törülközővel, hajszárítóval. Ha hosszabb tartózkodás van tervben, az sem jelent problémát, ugyanis a fürdőszobában okos mosógép is található. A konyha szintén jól felszerelt vízforralóval, tűzhellyel, kenyérpirítóval és sütővel. Természetesen a bekészített tea és kávé sem maradhat el, így a napi koffein adag is biztosított.

Székesfehérvár szállás

Székesfehérvár szállás

Természetesen wifi és sok csatornás Tv is van a szálláshelyen. Az apartmanhoz terasz is tartozik, így nyáron a napsütésben fogyaszthatja el kávéját vagy teáját. A lakás berendezése garantálja a kényelmes itt tartózkodást. A lakásban klíma is található, valamint étkezősarok és kanapé. A nyugodt és pihentető alvást a boxspring ágy garantálja. Ha a Pe-Ki Lux Apartmant választja, akkor biztosan elégedetten fogja elhagyni a szálláshelyet. Aki itt száll meg, az úgy fogja érezni, mintha haza érkezett volna. Otthon, távol az otthontól. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a pekiapartman.hu weboldalra, ahol képeket is megtekinthet a szálláshelyről.