Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák kozmetikai kezelés keretén belül

Az enzimhéjaktól kezdve a magas szintű AHA/BHA kémiai hámlasztóig, az IMAGE Skincare kezelése az Ön bőrének is megfelelő. A szép bőr az egészséges bőrrel kezdődik.

[wp_ad_camp_1]

Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák kozmetikai kezelés keretén belül elérhetőek a belvarosirovosicentrum.hu weboldalon, ahol a legjobb minőségű image skincare termékeket használjuk a kezelésekhez. A bőr egészségének megőrzése érdekében rendkívül hatékony, professzionális kezeléseket tudunk elvégezni, amelyeket az adott bőrfeltételekhez igazítanak, tehát nálunk személyre szabott hámlasztás és peeling kúrát kaphat bőrtípusától függően. Ezeket az IMAGE kezeléseket szépségápolási termékek egészítik ki, amelyek javítják és fenntartják a kiemelkedő eredményeket. Az IMAGE skincare egy klinikai bőrápolási márka, amelyet bevált összetevők alkotnak, ezért használjuk mi is ezeket a kúrákat. Csapatunk emiatt úttörő szerepet tölt be a természetes hatékonyságú kúrák terén, figyelmes kezelésekkel, amelyek valós eredményeket hoznak.

A Wrinkle Lift kezelés glikolsavval, feszesítő és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkező innovatív keveréket jelent, amely láthatóan csökkentsék a finom vonalakat és a ráncok megjelenését. A Perfection Lift kezelés egy aktív hámlasztót tartalmaz, amely szinergetikusan működik, hogy láthatóan csökkentse a finom vonalak megjelenését, korrigálja az egyenetlen bőrszínt, simítja a durva textúrát és csökkenti a pattanások foltjait is. Bővebb leírást ezekről a kezelésekről a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon olvashat, ahol megtekintheti a kezelések teljes listáját, valamint egyéb szolgáltatásainkat is. Weboldalunkon már arra is lehetősége lesz, hogy időpontot foglaljon egy ilyen szuper hámlasztó kezelésre.