Szilikon olaj online vásárlása

A leggyakoribb szilikonolajok a spirális láncokban orientálódó lineáris polisziloxánvegyületek, amelyek könnyen csúsznak egymáson. A szilikonolajok nagy hőstabilitást, valamint extrém hőmérsékleten hajlékony és folyékony formákat kínálnak. A polidimetil-sziloxán az uralkodó szilikonpolimer, de más szerves csoportok (fenil-, vinil-, epoxid- vagy amino-csoport) is hozzáadhatók a sziloxán-polimerhez, amelyek egyes esetekben különleges tulajdonságokkal vagy reaktivitással bírnak.

[wp_ad_camp_1]

Szilikon olaj várja önt is a szilikon-webaruhaz.hu-n ahol megtalálhatja a teljes kínálatot és néhány kattintással rendelhet is jobbnál jobb szilikon olaj termékeket. A szilikonolajok és más sziloxánpolimerek ismétlődő gerince váltakozó szilícium- és oxigénatomokból áll. A szilikonolajok bizonyos mértékű polimerizációval rendelkeznek, más szóval az ismétlődő sziloxáncsoportok átlagos száma egy polimerláncban, több egységtől több ezer egységig terjedve. A metilcsoportok kis részének fenilcsoportokkal vagy amino funkciós csoportokkal történő cseréje megváltoztathatja a sziloxán polimerek kölcsönhatását más anyagokkal. Reaktív szerves csoportok hozzáadása a sziloxánpolimerekhez lehetővé teheti a sziloxánpolimerek beépítését a különféle típusú szerves polimerekbe, ami a szokásos szerves polimerekhez képest néhány egyedi tulajdonságot eredményezhet.

A szilikonolajok viszkozitása nagymértékben változhat 0,65–2 000 000 CS között, és a viszkozitás a hőmérséklet széles tartományában állandó marad. A szilikon polimerek szintén figyelemre méltó hőstabilitást mutatnak (250 ° C-ig), összehasonlítva néhány szerves polimerrel, a szilícium és az oxigén közötti kémiai kötések különleges tulajdonságainak köszönhetően a polimer láncban.  Amennyiben megrendelné szilikon olaj termékeinket itt a helye nálunk a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon.