Szimetikonnal a hasi puffadás ellen!

A bántó hasi puffadás, ami a belekben keletkezett gáz kínos következménye, egyre több embert érint már hazánkban is, méghozzá teszi ezt kortól és nemtől függetlenül. A hasi feszülés a nem megfelelő emésztési folyamat közben összegyűlt gázok keveréke miatt alakulhat ki. Magát a gázt szimbiotikus baktériumok, és élesztő gombák termelik a szervezetben. Persze egy teljesen természetes folyamatról van szó, de a következményei miatt mégis tenni kell ellene.

A puffadás kezelése szimetikonnal lehet a leginkább hatékony, avagy a fokozott gázképződés, a haspuffadás ellen igenis tudunk tenni. Természetesen ehhez némi étrendi és életmódbeli változtatás is szükséges. Ha betart pár alapvető szabályt jelentősen lecsökkentheti, de teljesen meg is szüntetheti a kellemetlen hasi puffadást. Először is az étkezésén kell változtatnia. Minimálisra kell csökkentenie a puffasztó ételek fogyasztását. Ez azt jelenti, hogy nem ajánlott a cukros ételek, és a szénsavas üdítők fogyasztása sem. Mindemellett étkezés során ügyeljen kell arra, hogy az ételt alaposan rágja meg, nyugodt körülmények között egyen.

Haspuffadás

Haspuffadás

A puffadás ellen orvosi szerekkel is tehet. Ha egy teljesen megbízható és bizonyítottan hatékony készítményt keres, akkor a Degasin az, amit Önnek találtak ki. A páratlan kapszula hatóanyaga a fent említett szimetikon. A szimetikon egyik nagy előnye, hogy nem nem szívódik fel a véráramba, azaz biztonságosnak tekinthető. Mellette szól továbbá az is, hogy hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Egy szó, mint száz, ha elege van a haspuffadásból tegye próbára a Degasint, a hatás biztosan nem marad el!

A puffadás ellen válassza a Degasint, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően csupán egy-két kapszula esetében is enyhítheti a kínzó puffadást és bántó teltségérzést! A pontos információk várják weblapunkon!