Színvonalas hűtőberendezések a Brio Tech 90. Kft-től

Cégünk immáron 23 éves tapasztalattal rendelkezik a tésztagyártás terén és éppen ezért tudjuk, hogy a minőséges termékek előállításához nagyon is lényegesek az előállító gépek minőségei. Nagyon sok különféle eszköz kell ahhoz, hogy a gyártási folyamat zökkenőmentes legyen, így többek között a hűtők is fontos szerepet játszanak a gyártásban. A hűtőberendezések a Brio Tech 90. Kft-től igazán remek választást adnak, hiszen számtalan előnnyel járnak!

[wp_ad_camp_1]

Ahhoz, hogy egy tésztaüzem tökéletesen működjön ügyelni kell a részletekre, ahhoz viszont, hogy olyan termékeket állítson elő mely elnyeri a felhasználók tetszését fontos olyan befektetéseket is tenni, amelyek által előállíthatók a minél jobb minőségű élelmiszerek. Elismert vállalatunk a tészta igazi őshazájából, egyenesen Olaszországból hozza be és forgalmazza a legjobb eszközöket, melyekkel az ipar csak dolgozhat. A hűtőberendezések a Brio Tech 90. Kft-től garantáltan elnyerik az Ön tetszését is, hiszen általunk nem lesz gondja a hűtési folyamatokra és mégis tökéletes lesz a végeredmény.

Brio Tech Kft.

Brio Tech Kft.

Sokoldalú kínálatunkban megtalálhatóak a zárt rendszerű vízhűtők a prés fej és nyak hűtésére. Lamellás hőcserélős és termosztátos kivitelben is elérhetőek, így bármelyik típust is keresi, bármelyik hűtőberendezésre is van szüksége, azt nálunk megtalálhatja. A hűtőberendezések a Brio Tech 90. Kft-től biztosítják többek között KRA 19 típusú zárt rendszerű berendezést a nyak hűtésére, mely tartalmaz egy freongázzal működtethető kompresszort, lamellás hőcserélőt, elektromos vezérlőpanelt, ami megfelel az EU szabványok szerinti előírásoknak és még sorolhatnánk.

Amennyiben a hűtőberendezések a Brio Tech 90. Kft-től felkeltették az érdeklődését, látogasson el honlapunkra, ahol megismerheti az általunk kínált gépeket, bővebb információkat szerezhet és könnyedén ajánlatot is kérhet, hogy minél hamarabb élvezni tudja a professzionális hűtőberendezések előnyeit!