Szőrtelenítés lézerrel? Nem probléma

A tavasz kezdetével a megújulásra törekszünk. Nincs ez másként a szépítkezéssel, a kozmetikával sem. Ám a legtöbb hölgy nagyon megszenved azért, hogy bársonyosan simák legyenek a testrészei. Bár a borotva gyors megoldást jelent, nem tekinthető tartósnak. Az epilátor tartósabb, viszont fájdalmas, ahogyan a gyanta is.

[wp_ad_camp_1]

A tartós szőrtelenítés lézerrel viszont nem jelent ilyen problémát, hiszen sem nem fájdalmas, sem nem rövid távú megoldás. Sok nő már végleg eldobná a borotvát, melynek használata után már rövid időn belül jelentkezik a borosta. A tartós szőrtelenítés lézerrel            eljárása után nem kell ezzel számolnunk. Sőt, a gyantázás és az epilálás kellemetlenségeitől is megszabadulhatunk, mint amilyen a szőrtüszőgyulladás is.

Manapság egyre több hölgy dönt a tartós szőrtelenítés lézerrel kezelés mellett. Ezt az eljárást nem csupán a lábszárra lehet választani, hiszen tökéletesen és minden problémától mentesen végre lehet hajtani a bikinivonalon és a hónaljon is. Általa nem kell szőrtüszőgyulladástól és borostától tartanunk. A tartós szőrtelenítés lézerrel több eljárás elvégzésével hozza meg a kívánt eredményt. A kezelést, testrésztől függően öt-hat hetenként kell megismételni, amikor már láthatóvá válnak a kezelni kívánt területen a szőrszálak.

Szőrtelenítés lézerrel

Szőrtelenítés lézerrel

Hogyan is működik pontosan a tartós szőrtelenítés lézerrel? A lézerfény a bőrön áthatolva megsemmisíti az ott található mátrix sejteket. Mindezt oly módon, hogy a pigmenteket tartalmazó szőrtüszőben elnyelődik. És, ami a legjobb hír a hölgyek számára, hogy nagyon kicsi fájdalommal jár együtt.

Ha szeretne többet is megtudni a tartós szőrtelenítés lézerrel eljárásáról, vagy már időpontot is szeretne kérni rá, keresse fel a Körúti Orvosi Centrumot, melynek elérhetőségét megtalálhatja a www.korutiorvosicentrum.hu internetes oldalon.