Takarítás Budapest területén!

Felejtse el a fárasztó és időigényes házimunkát Budapesten. Helyi takarítóként otthona egyszeri vagy akár rendszeres takarítását is elvégezhetjük, igényei szerint. Csak annyit kell tennie, hogy gyorsan és egyszerűen kapcsolatba lép velünk.

[wp_ad_camp_1]

A takarítás Budapest városában még soha nem volt ennyire kedvező! Lépjen kapcsolatba a Gonda Takarítás munkatársaival időpont egyeztetésért és ezután dőljön hátra és élvezze szabadidejét. Amit szolgáltatásainkkal kínálunk: tiszta és friss hálószoba, ahol a poros területeket tisztítsuk meg, felmossuk a padlót és minden egyéb olyan takarítást végzünk el, hogy a hálószoba egy nyugodt és kényelmes környezet legyen a pihenésre; Tiszta és csillogó fürdőszobák, ahol az összes elérhető felületet megtisztítjuk, beleértve a zuhanykabint és a kádat, a WC-t, a tükröket, a padlót, hogy fürdőszobája csillogjon; a konyhát a legjobb tisztítószerekkel fertőtlenítjük, a főzőlapokat és a mikrohullámú sütőt is megtisztítjuk a használat utáni lerakódásoktól, porszívózzuk vagy felmossuk a padlóját. 

Takarítás Budapest

Takarítás Budapest

Felhívjuk figyelmét, hogy a professzionális és alapos takarítás Budapest városában kedvezményes áron elérhető, ezért vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal a +36 30 853 1331 telefonszámon vagy a gondagy9181@gmail.com email címen, de akár kérhet ajánlatot a gondatakaritas.hu weboldalon megtalálható ajánlatkérő űrlapon keresztül is. Készséggel állunk rendelkezésére bármilyen nemű takarításról is legyen szó. Válasszon minket és garantáltan tiszta lesz az otthona pillanatok alatt. Óriási tapasztalattal rendelkezünk a takarítás minden területén, bízza ránk a piszkos munkát és garantáltan nem fog bennünk csalódni. Nem riadunk meg a piszoktól!