Teams letöltés egyszerűen és gyorsan!

Sok olyan szervezet van, amely nap mint nap a Microsoft Teams-re támaszkodik. A Microsoft stratégiai döntése volt a Teams szolgáltatást létrehozni, amely egy intelligens kommunikációs alkalmazás, megszakítva a Skype for Business-be való befektetéseit.

[wp_ad_camp_1]

Teams letöltés igazán kedvező áron elérhető a kvazar.cloud weboldalon, ezért kattintson ide bátran ha ön is régóta figyeli már a Teams működését, és úgy gondolja, itt az ideje hogy végre kipróbálhassa azt. A Microsoft 365-ben kínált együttműködési eszközök széles skálája gyakran zavarhatja a felhasználókat. A Teams növelik a termelékenységet azáltal, hogy az összes együttműködési fajtát – beszélgetéseket, csevegéseket, online találkozókat, megosztott fájlokat, feladatokat stb. egyetlen alkalmazással és egyetlen felülettel teszi elérhetővé. A Microsoft által széles körben használt alkalmazások mellett számos harmadik féltől származó alkalmazás elérhető, amelyek integrálódnak a Teamsbe, így a felhasználóknak soha nem kell elhagyniuk a Teams alkalmazást munkájuk elvégzéséhez.

A Teams által  könnyebben összpontosíthatja figyelmét a munkával kapcsolatos témákra, és jobban rangsorolhatja az idejét. Ahelyett, hogy időt töltene egy olyan beérkező levél mappában, amely mindenki üzeneteit tartalmazza, a Teamsben csatornákra osztják az információkat és összefüggésbe helyezik az információkat. A csatorna csak az adott csatorna témájához kapcsolódó beszélgetéseket, találkozókat és dokumentumokat tartalmazza. Tehát ahelyett, hogy véletlenszerű e-maileket követne, vagy elakadna a beérkező levelek törlése közben, koncentrálhat az értékes és lényeges információkra és korlátozott időt tölthet azon csatornákon, ahol ténylegesen elvégzi a munkáját. A Teams letöltés megéri, tehát kattintson a kvazar.cloud-ra további részletekért.