Tegyen egészsége érdekében, budai magánrendelőnk segít!

A különféle mozgásszervi megbetegedésekkel foglalkozó, csodásan szép és nyugodt környezetben található rendelőnkben felkészült szakemberek várják, ha testi-lelki egészségének helyreállítása a cél, ha a legjobb megoldást keresi. A gyógytorna Budai magánrendelőnkben hosszú távú megoldást nyújt, ha a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás vagy bármi más egyéb mozgásszervi panaszok megszüntetése a célja!

A gyógytorna Budai magánrendelőnkben segít a lúdtalp a talp leküzdésében, ami talán először semmiségnek tűnik, de hosszú távon komoly gondokat okozhat. A rendszeres gyógytornával emellett a hát- és derékfájás is tünetmentessé tehető, mivel ez többnyire izomfájdalom következménye. A mai társadalom igencsak mozgásszegény, ami rossz tartáshoz vezet. Ezáltal a csigolyák kimozdultak a helyes formából és jelentkezik a fájdalom. A különböző gyógyszerek ideiglenesen segítenek, de hatásuk rövid ideig tart. A hosszan tartó panasz-, illetve fájdalom mentes állapot rendszeres gyógytornával érhető el!

Gyógytorna

Gyógytorna

Az ortopédia magánrendelés Budapesten, rendelőnkben ugyancsak elérhető lehet az érintettek számára. A legfőbb kezelési területei a végtagi csontok, ízületek, inak betegsége, az izombetegségek nagy része, továbbá a gerincoszlop csigolyáinak és a környező lágyrészeinek konzervatív és sebészi kezelése. Az ortopédia magánrendelés Budapesten biztosítani tudja a teljes körű szolgáltatásokat a hatékony kezelés érdekében, így adott a konzervatív kezelés, a műtéti kezelés, a járást segítő segédeszközök és a végtag protézisek is.

Az ortopédia magánrendelés Budapesten és a gyógytorna Budai magánrendelőnkben tehát segít, hogy újra teljes életet tudjon élni, hogy egy kis séta örömet okozzon, ne iszonyú fájdalmakat. Tegyen egészsége érdekében, ne szokja meg a fájdalmat, szüntesse azt meg, mi segítünk!