Tegyünk meg mindent a szép mosoly érdekében

Legtöbbünk életében különösen nagy félelmet jelent a fogorvos látogatása. Ám annak érdekében, hogy elkerüljünk, a komolyabb beavatkozásokat érdemes rendszeresen ellátogatni évente legalább kétszer.

Fogorvos Győr nagy szeretettel várja minden kedves páciensét. Az esztétikai és konzerváló fogászat, illetve fogpótlás és implantológia területén nagy szaktudással rendelkező Dr. Deák Henrietta várja a betegeket. 2001-ben fejezte be a tanulmányait Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Miután már úgy éreztem, hogy kellő tapasztalttal rendelkezem, akkor 18 év után megnyitottam a magán rendelőmet. Mindeközben mind belföldön és külföldön egyaránt, igyekeztem a betegellátásban részt venni és minél nagyobb tapasztalatot begyűjteni. A szakmai tudás mellett, az elméleti fejlődősre is nagy hangsúlyt fektetettem hiszen az egyetem elvégezte után több képzésen is részt vettem, hogy teljes mértékben megtudjak felelni a modern és folyamatosan fejlődő orvoslásnak.

Fontosnak tartom, hogy egy fogorvos ne csak a rossz fogakkal és azok gyógyítással foglalkozzon, hanem a betegek lelkivilágával is. Sokszor nem csak a problémákat kell megoldani, hanem az ehhez vezető utat és főként a megelőzésre kell törekedni. A szakrendelőmben minden beteg számára személyre szabott professzionális fogászati kezelést biztosítunk. Az egyik legjobb érzés számomra mikor a páciensek széles mosollyal és jó érzéssel távoznak a rendelőnkből. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst forduljon hozzánk bizalommal és keressen fel bennünket az info@colordent.hu e-mail címen és a +36 30 6099 252-es telefonszámon. Várjuk sok szeretettel Önt és az egész családját, a legkisebbektől a legidősebbekig!