Töltse nyaralását Bulgáriában!

Ha unja a zsúfolásig telt turista célpontokat, akkor érdemes adni egy esélyt Bulgáriának és ide tervezni a nyaralást. Bulgáriában a hagyományok és a modern élet kettősségével találkozhat az utazó. Bulgáriában kedvező áron tudja kipihenni a mindennapos mókuskerék okozta fáradalmakat!

[wp_ad_camp_1]

Bulgária ideális utazási desztináció mindazoknak, akik szeretnének a tengerparton nyaralni, mindezt kedvező áron! Bulgária a magyar viszonyokhoz képest is kedvező árakkal rendelkezik, különösen a nem tengerparti részeken. Ha tengerparti nyaralásról van szó, akkor sokan Horvátországra, Görögországra vagy Olaszországra gondolnak. Holott Bulgária is tökéletes nyaraló célpont tiszta tengerpartjaival, főleg úgy, hogy az előbb említett országok tengerpartjai jellemzően zsúfoltak, míg Bulgáriában nem kell hosszasan egy törölközőnyi helyet keresni, hanem hamar le lehet telepedni. Alapvetően jó a közbiztonság, így nyugodtan választhatja Bulgáriát úticéljául. A csodás tengerparti részek garantálják a kellemes fürdőzést, ugyanakkor nem csak nyáron, hanem télen is érdemes ellátogatni az országba, ugyanis nagyszerű síterepek is vannak az országban, így a téli sportok szerelmesei biztosan nem fognak unatkozni!

Bulgáriában több UNESCO kulturális és természeti világörökségi rész is található. A Pirin Nemzeti Parkba és a Szfebarna bioszféra-rezervátumba mindenképp javasoljuk, hogy látogasson el. A bolgár városok is igazán tetszetősek, célszerű ellátogatni a látnivalókhoz. Szófiában, a fővárosban például a Bojana-templom kihagyhatatlan látnivalónak számít. Ha szeretné felfedezni a varázslatos Bulgáriát és az országban tölteni nyaralását, akkor célszerű ellátogatni az invia.hu weboldalra, ahol rengeteg hasznos információt találhat!