Tonerpiac: eredeti és utángyártott nyomtató tonerek és patronok webáruháza

Amikor vállalkozásunk egyik alapvető fontosságú irodatechnikai eszköze a nyomtató, akkor nagyon fontos, hogy megbízható minőségű nyomtatót vásároljunk és lehetőség szerint olyant, amelyhez utánpótlás is akad nyomtatópatron tekintetében.

[wp_ad_camp_1]

A QualyTrade Service Kft. 2004 óta szolgálja ki az ügyfeleket több budapesti kerületben, akár személyes átvétellel is. Dunakeszi, fóti és újpesti vásárlóink az ingyenes házhozszállítást is igénybe vehetik megrendeléseik leadása során. Termékpalettánk igen széleskörű, hiszen folyamatosan törekszünk a nyomtatókellékek körébe tartozó összes termék forgalmazására. Számunkra valóban fontos, hogy vásárlóink egy helyen megoldhassák nyomtatóeszközükkel kapcsolatos összes beszerzésüket, hiszen így a szállítási költségek tekintetében is megtakarításokat érhetnek el.

Tonerek és patronok

Tonerek és patronok

A komplett nyomtatóktól kezdve az eredeti, az utángyártott és az újragyártott tonerek és patronok is megrendelhetőek Tonerpiac webáruházunkon keresztül.  Számtalan nyomtatómárka tekintetében találhat nálunk megoldást, hiszen folyamatosan szélesítjük márka palettánkat is. Többek között Canon, Panasonic, OKI, HP, Samsung világmárkák képviseltetik magukat termékkínálatunkban. A tonerek és patronok mind magas minőségi színvonalat képviselő termékek, akár az eredeti, akár az utángyártott termékekről beszélünk.

Kiegészítő termékeink között érdemes átgondolni a másolópapírok beszerzését is, hiszen így egy szállítással megoldhatja a nyomtatáshoz szükséges össze alapanyag beszerzését. A folyamatosan meghirdetett akcióinkat érdemes nyomon követni, hiszen az is elképzelhető, hogy pontosan az a toner vagy patron kerül ki az akciós felületre, amelyre Önnek most éppen szüksége van!

Forrás: http://www.tonerpiac.com