Túrázás mz-vel – hatalmas kaland

A motoros túrázás egy hatalmas kaland, főleg akkor, ha több barát fog össze azért, hogy motorjukkal átutazzák a világot. A motoros túrázók támogatói között ott van a Jakusa Design, A Stylers Business Software Solutions, valamint Tiszavölgyi Zoltán is, aki felkészítette a motort a túrára. A Stylers készítette a weboldalt, a pólók pedig a Jakusa Design művei.

[wp_ad_camp_1]

A túrázás mz-vel egy hirtelen jött ötlet volt, amiről bővebben olvashat majd az mztousa.com weboldalra kattintva. Az mz-vel történő túrázás lényege, hogy két barát motorjukkal elindult hazánkon és Európán át, hogy elvigye motorját egészen az Egyesült Államokig úgy, hogy közben Amszterdamban hajóra szállnak. A túrázás során érintették Ózdot, Szilvásváradot, Egert, Vácot, Gyöngyöst, Esztergomot, Párkányt, valamint Komáromot is, és az indulás november 8-án történt reggel 7-kor, amikor a motorosok egy parkolóban találkoztak. A túrázók az első napon 335 kilométert tettek meg. Weboldalunkon megtalálhatja azt is, hogy hány órakor értek el egyik városból a másikba és hány kilométert tettek meg minden alkalommal.

Ha érdekelné a túrázás mz-vel és többet szeretne megtudni az útvonalról, akkor itt a helye az mztousa.com weboldalon, ahol mindent megtudhat a témáról, elolvashatja a blogbejegyzéseket, amik végigkövetik a teljes utat az indulástól az érkezésig, valamint megtekintheti a támogatókat is. Amennyiben felvenné velünk a kapcsolatot, mert kérdéseket tenne fel a motoros túrázásról, az útvonalról vagy bármiről ami ezzel kapcsolatos, akkor töltsön ki egy űrlapot a Kapcsolat menüpont alatt nevének, telefonszámának, e-mail címének, valamint üzenetének kitöltésével, és mi minden kedves érdeklődővel felvesszük majd a kapcsolatot. Ha önt is érdekli a motorozás, akkor hasznosnak fogja találni weboldalunkat.