Új építésű lakások Budapest belvárosához közel

A belvároshoz közeli új építésű házat keres? Szereti a nagyváros pezsgő életét, ugyanakkor  a biztonságot és a kényelmet is? A Pannónia utcában épülő új építésű lakások kitűnő lehetőséget biztosítanak mindazok számára, akik imádnak szórakozni vagy kirándulni.

[wp_ad_camp_1]

Az új építésű lakások Budapest 13. kerületében található meg, közel a Margit szigethez, így a nagyvárosi családi kirándulások a természet lágy ölén is kitűnő lehetőségnek ígérkezik innen. Azonban, ha párjával költözne be és a kávézók és szórakozóhelyek nagy kedvelői, a közelben nagy számban megtalálhatók ezek is. A tágas és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően napfényes lakások kilátása lenyűgöző látványt nyújtanak a Budai hegyekre és a környékbeli építészeti remekművekre is. A parkosított belső udvarnak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonról, ha a természetre vágyik, illetve az otthona kényelméről a modern építészeti és hűtő-fűtő rendszerek gondoskodnak. Az épületben utca- és pinceszinten kamerákkal ellátott teremgarázs található, így nem kell folyton azon aggódnia, hogy nincs parkolóhelye vagy hogy feltörik az autót. A további kényelmet és az akadálytalan közlekedést a házban megtalálható dupla liftek biztosítják, illetve a három lépcsőház.

Lakás Budapest

Lakás Budapest

A ház és a lakosok nyugalmát a 24 órás kamera szolgálat őrzi, így teljes mértékben biztonságban tudja családját. A környék tömegközlekedése a lehető legjobb troli, busz és metró megállók is a közelben megtalálhatók, így bárhová is vezessen az útja, mindig több opció is a rendelkezésére áll, ha a tömegközlekedést választja. A Pannónia ház a lehető legjobb választás azok számára, akik szeretik a nyüzsgő fővárost, ugyanakkor kiváló nyugalmat is biztosít egyben, hiszen a forgalmas belvárostól néhány utcányira van. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen időpontot mielőbb a +36 20 366 3660 telefonszámon.