Utángyártott toner kiváló minőségben!

A nyomtató toner egy finom, száraz por, amelyet a lézernyomtató belsejében található műanyag festékkazetták tartalmaznak. A toner fekete színű, valamint sárga, bíbor és cián színű is lehet.

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner kapható széles kínálatban az onlinetoner.hu weboldalon, ezért itt az ideje ide kattintani, ha ön is régóta gondolkodik már azon, ha kipróbálja az utánygártott tonereket, amelyeket minsőgiek, de mégis sokkal olcsóbbak, mint az eredeti toner. A finom por alakú toner festékrészecskéket statikus elektromossággal helyezik a papírra egy kép létrehozásához. A részecskéket hővel és nyomással megolvasztják a papírra. Míg a festékkomponensek gyártónként változnak, az alapvető alkotóelemek azonosak: a festék műanyag porból készül. A színes toner szinte valamennyi gyártónál azonos: (C) ciánkék: pigmentkék 15:3, (M) bíborvörös: pigmentvörös 122, (Y) sárga: pigmentsárga 180, fekete: korom keverve műanyaggal (porosított).

Utángyártott toner

Utángyártott toner

A tonerpor belsejében lévő egyéb összetevők között szerepelnek a töltést szabályozó szerek, például a vas, a cink és a króm, amelyek segítenek a toner részecskéinek elektronikus töltésének megtartásában. A füstölt kovasav por megtartja a toner részecskék meglazulását és szabad áramlását a patron tartályában. Weboldalunkra látogatva 15 márkától minőségi utángyártott tonert találhat, ott van például a Canon, az Epson, vagy éppen a Dall utángyártott tonere amelyek tökéletesen működnek majd. Amennyiben megtekintené a teljes kínálatot az árakkal együtt, vagy többet tudna meg a kiszállításról, nincs más dolga, mint felkeresni az onlinetoner.hu weboldalt és itt mindent megtudhat az egyes termékekről is. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja elérhetőségeinket is, így felteheti nekünk kérdéseit, ha érdekelné valami a tonerekkel kapcsolatban.