Utasbiztosítás külföldre mindenkinek

Nagyon fontos, hogy az utazás foglalása során biztosítást vásároljon, hogy az utazás előtti esetleges problémákat fedezze. A legtöbb esetben még az utazás megkezdése után is bebiztosíthatja magát, és az azonnal érvénybe lép. Figyelembe kell azonban vennie, hogy egyes vállalatoknál lehetnek olyan speciális irányelvek, amelyek előzetes vásárlást igényelnek. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Utasbiztosítás külföldre elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, ezért kattintson ide és olvassa el bővebben mit is tartalmaznak az utasbiztosítások.  Az utazási biztosítás fedezi a váratlan utazási költségeket, például betegség vagy sérülés, késés, poggyász elvesztése esetén. Néhány terv még az otthoni távozás előtt is védi az utazókat. Például egy nagy utazás lemondása egy családtag halála vagy betegsége miatt megdöbbentő pénzügyi veszteségeket okozhat, mivel az utazási szolgáltatók az elmúlt években szigorúbb lemondási szabályokat vezettek be. Más tervek védik az utazókat a terrorizmustól vagy éppen az utazási szolgáltató csődjétől. Csapatunk segíthet megtalálni az igényeit kielégítő fedezetet.

Utazás védelme: Ezek a tervek általában megtérítik az utazási költségeket, ha vészhelyzet (halál, betegség, légitársaság sztrájkja, utazási társaság csődje stb.) következik be közvetlenül az utazás előtt vagy alatt, ami azt megszakítja, vagy késleltetheti. Ezek a tervek gyakran tartalmaznak utazási segítségnyújtási szolgáltatásokat, az elveszett vagy megrongálódott poggyász fedezetét, valamint a felmerült orvosi költségek minimális fedezetét. Az orvosi kiadásoknak ez a fedezettsége pénzt takaríthat. Amennyiben még több részletet és információt tudna meg az utazási biztosításokról keresse fel bátran weboldalunkat az axa-assistance.hu-t.