Üzemanyag tank olcsón!

Az üzemanyag tank is rengeteg problémát okozhat, ha kilyukad, de az is előfordulhat, hogy eltömődik az adagoló nyílása, így a motorhoz nem jut üzemanyag, ez viszont csak nagyon ritka esetekben fordul elő. Általában úgy szokott lenni, hogy amikor leesik az üzemanyag ára, akkor tele van a tank, viszont ha emelkedik a benzin, akkor üres a tank és rögtön meg kell tölteni.

[wp_ad_camp_1]

A gépjármű üzemanyag tank két nagyon fontos alkatrésszel rendelkezik. Az egyik olyan fontos elem az üzemanyag tanksapka, ami csak nagyon ritkán romlik el, viszont ha megteszi, akkor rögtön ki kell cserélni azt. Régen gyakran el lehetett hagyni ezt az alkatrészt a benzinkutaknál, de manapság már biztonsági rögzítő tartja ott a kocsinál, vagy előfordulhat az is, hogy nem is lecsavarható a tanksapka. Napjainkban már vannak olyan autómárkák, amelyek távirányítóval működnek és nincs is tanksapkájuk, tehát kioldáskor azonnal bele lehet dugni a töltőnyílásba a töltőpisztolyt. A másik rendkívül fontos alkatrésze az üzemanyag tanknak a zárszerkezet illetve a kulcs. A kulcs egyet jelent az indítókulccsal is, tehát ha eltűnik az a kulcs, akkor az autó is eltűnik.

Üzemanyag tank

Üzemanyag tank

Az is előfordulhat, hogy ha nincs pótkulcs sem, akkor két zárat is kell cserélni, mert az új zár kulcsa nem fogja automatikusan nyitni a tanksapka zárját sem.  Nagyon fontos tehát hogy erre a két alkatrészre odafigyeljünk. Amennyiben többet szeretne megtudni az üzemanyag tankokról, vagy átböngészné a teljes alkatrész kínálatot, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, ahol megtalálja a teljes készletet. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és barátságos csapatunk válaszol minden kedves vásárlónk kérdéseire.