Vakond ellen hatékony a vakondriasztó

A vakondok apró emlősök, amelyeket a világ minden táján megtalál. Gyakran kerti kártevőknek tekintik őket, elsősorban bonyolult alagútrendszerük miatt. És bár az idő nagy részét föld alatt töltik, nem vakok.

[wp_ad_camp_1]

Vakond ellen szuper készítményeket és eszközöket talál az elriasztok.hu weboldalon, így ha ön is találkozott már a kellemetlenségekkel amiket a vakondok okoznak, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen minőségi vankondcsapdát, vakondriasztós gyepműtrágyát, valamint napelemes ultrahangos vakondriasztót is vásárolhat méghozzá a legjobb áron. Ezek az állatok szőrzet nélküliek, hegyes orruk van, kicsi a szemük és nincs látható fülük. A vakondok minden kontinensen megtalálhatók, legelőkben, városi területeken, kertekben, gyepekben, homokdűnékben, vegyes erdőben, vagy olyan területeken élnek, ahol talaj van, ahol alagutakat lehet ásni. Ezért is kedvelik annyira a kertes házak udvarait és kertjeit, ahol előszeretettel feltúrnak mindent, amit kedvük tart. Éppen ezért szoktak az emberek vakondriasztó készülékekhez fordulni.

Vakond

Vakond

Használjon olyan vakondriasztót, amely ultrahanggal működik, és amely a nem kívánt rágcsálókat, jelen esetben a vakondokat távol tartja a kertjéről 800 m²-en. Kínálatunkban a ROS napelemes-riasztó professzionális és hatékonyan működik. Mivel ez a vakondriasztó eszköz éjjel-nappal működik, nagyon gyorsan sikerül az állatokat a kertünkből eltávolítani. Fontos megjegyezni, hogy napsütés nélkül, akár teljesen feltöltve is, 3-4 napig hatékonyan végzi a munkáját. Mindez csendben történik, anélkül, hogy zavarná a nyugalmat. Ez egy igazi láthatatlan rendőr a vakondok ellen. Amennyiben még többet szeretne megtudni mindenképpen keresse fel az elriasztok.hu weboldalt, hiszen itt rengeteg hasznos terméket találhat még a napelemes vakondriasztón kívül.