Válassza a legjobb óvodai nevelést gyermekei számára!

Az csak természetes, hogy gyermeke számára mindenki a legjobbat szeretné minden téren. A neveltetése, a gondtalan gyermekkor érdekében a legjobb választás a Budapest belvárosában található bölcsődénk, majd magánóvodánk, melyek mindig a gyermekek igényeihez igazodnak, melyek alkalmazkodnak a kicsik szükségleteihez, melyek biztosítják a felhőtlen jókedvet a gondoskodással és a játékos oktatással egyetemben.

[wp_ad_camp_1]

A Négy Évszak Magánóvoda Budapest legszebb részén várja az Ön gyermekét is, hogy megoldjuk elhelyezést már 2,5-től egészen az iskola előkészítőig, avagy 7 éves korig. Óvodánkról honlapunkon, a  www.maganovodabelvaros.hu oldalon máris informálódhat! Természetesen kis létszámú csoportjainkban a szabad férőhelyekre egész évben folyamatos az óvodások felvétele, így bármikor is szeretné gyermeke számára a legjobb óvodai nevelést biztosítani, Magánóvodánk várja!

Budapest szívében található óvodánkról tudni kell, hogy államilag regisztrált, OM azonosítóval rendelkező intézmény, avagy a Négy Évszak Magánóvoda tökéletes folytatása a Belvárosi Picurka Magánbölcsődének, mely tökéletes választás, ha vissza kell mennie dolgozni, és szeretné elhelyezni 1,5-től 3 éves korú gyermekét egy szeretetteljes környezetben. A Magánbölcsőde várja az óvodás kor előtti gyerekeket, ám további információkat máris kaphat www.pompomovi.hu weblapon. Gyermeke egyéni fejlesztése érdekében, hogy korának megfelelően legyen nevelve a Magánóvoda várja!

Ismerje meg a lehetőségeit, válassza a legjobb megoldást gyermekei számára, avagy jöjjön és ismerkedjen meg Magánbölcsődénkkel és Magánóvodánkkal Budapest szívében, hiszen mi mindig nagy szeretettel várjuk a kis jövevényeket, a kedves gyerkőcöket! Keresse fel honlapunkat, ahol máris megtalálja elérhetőségeinket, ahol máris felveheti velünk a kapcsolatot!