Változások az adózásban, avagy adó 2014!

Csak úgy mint minden más, az adózásról szóló törvények is folyamatos változás alatt állnak, így nem épp egyszerű követni a rendszert, viszont ha Ön sem akar lemaradni a lényeges dolgokról, esetleg nem akar pórul járni, mert nem ismeri az aktuális szabályokat, akkor érdemes mindenképp felkeresnie weblapunkat, ahol minden fontos dologról beszámolunk, ahol megismerheti a legújabb adó törvényeket és azok legfontosabb elemeit is.

[wp_ad_camp_1]

A pozitív változás az adó 2014 esetében kiterjed a munkaadókra több szempontból is. Többek között a kismamákat foglalkoztató munkaadók gyed extra bevezetés utáni adókedvezményben részesülnek majd a jövő évtől. Ez a kedvezmény a három- vagy többgyermekes anyákat és az Ő munkaadójukat érinti közelebbről. Az új rendszer lényege tulajdonképpen az, hogy kiterjesztik a Munkavédelmi akciótervben már eddig is meglévő 3 éves szociális hozzájárulási adókedvezményt ezentúl még további 2 évvel.

Adó 2014

Adó 2014

Az adó 2014 könnyítést ígér a családok számára is, méghozzá nem is kicsit. A családokat érintő adóalap-kedvezmény esetén ugyanis az igénybe nem vett összeget a jövő év folyamán érvényesíteni lehet, méghozzá a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból. Mindemellett érdemes még arról is szót ejteni, hogy nagyban kiszélesedik a gyermekek után járó családi kedvezmény igénybevételének lehetősége. Ez azt jelenti, hogy az adó 2014 törvény szerint a családi kedvezmény érvényesítésére nem csak a biztosított személy jogosult, hanem a biztosított házastársa, sőt akár az élettársa is.

Ismerje meg Ön is a részleteket és használja ki a kedvezményeket, hiszen az adó 2014 adócsomag célja a kormányzati szándék szerint az üzleti környezet hatékony javítása, a gazdaság további fehérítése, valamint a családi adózás kiszélesítése. A részletesebb információk érdekében honlapunkon készséggel állunk rendelkezésére!