Vásároljon UV LED lámpát a marilynails.hu webáruházból!

Mióta a gél lakkok megjelentek a piacon, sokkal tartósabb a manikűr. A gél lakk manikűrhöz persze UV LED lámpára is szükség van, mely megköti a manikűrt, ami hosszú időn keresztül tartós marad. Ha Ön is szeretné, hogy vendégei csodás körmökkel távozzanak vagy otthon, saját magának szeretne szép körmöket készíteni, akkor válasszon minőségi alapanyagokat!

UV LED lámpa elengedhetetlen része az ízléses manikűr elkészítésének. Vannak UV, LED és UV LED lámpák. Utóbbiak jelentik a legújabb fejlesztéseket az iparágban. A LED lámpák megjelenése után rövid idővel megjelentek a kombinált lámpák. Ezek a lámpák működésük közben képesek mindkét típusú lámpa által kibocsátott fény hullámhosszán működni. Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően ezeket a körmöslámpákat kiterjesztett fényforrású lámpáknak is nevezik. A legtöbb szakember nagyon szereti ezeket a lámpákat, mert gyorsan megköt bennük szinte minden anyag. Ezáltal gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. Ha ilyen típusú lámpát választja, akkor érdemes figyelembe venni a teljesítményt is. Ezen semmiképp sem szabad spórolni.

A legtöbb körmös vagy hobbi körmös ettől függetlenül bizonytalan a körmöslámpák kapcsán és számos kérdés felmerül bennük. Ezeket a kérdéseket gyakran nem tudják vagy nem akarják feltenni. Ilyen kérdés például, hogy a lámpák okozhatnak-e rákos megbetegedést. Erre a válasz egyértelmű nem, mivel a műkörmös lámpák olyan UV tartományban világítanak, amik az emberi szervezetre nézve ártalmatlanok. Ugyanakkor a szem számára károsak lehetnek, így nem szabad hosszan a fénybe nézni. Ha szeretne szalonjába, vagy csak otthoni használatra körmöslámpát vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a marilynails.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot, illetve rendeljen!