Vegnum Multi-D hatása a szervezetre

A hazai zöldség és gyümölcs fogyasztás meglehetősen elkeserítő képet fest, mivel hazánk európai viszonylatban sereghajtónak számít ezen a téren. A jelenség hátterében több ok is áll, azonban az immunrendszer számára nagyon fontos a kellő vitamin és ásványi anyag fogyasztás.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin hatásaA tél közeledtével nagyon fontos, hogy az immunrendszer megerősödjön, hiszen a hideg idővel a légúti megbetegedések ideje is eljön. Ideális esetben a kellő vitamin és ásványi anyag pótlást zöldségek és gyümölcsök fogyasztása által kellene megoldani, azonban a hazai lakosság közel sem fogyaszt elegendő gyümölcsöt és zöldséget. Az sem segít, hogy az elmúlt időszakban az élelmiszerárak, különösen a zöldségek és a gyümölcsök ára nagy mértékben drágult, így az emberek kevésbé vásárolnak zöldséget és gyümölcsöt. Sajnos a többség egyáltalán nem él egészségesen és sokan küzdenek valamilyen szenvedélybetegséggel is. A vitaminhiányos állapot csak a jéghegy csúcsa. Így nem csoda, hogy sokan ágynak dőlnek a téli, megbetegedésekkel tűzdelt időszakban. Ha táplálkozásból nem tudja a vitaminokat és ásványi anyagokat pótolni, akkor célszerű étrendkiegészítő készítményt vásárolni.

A Vegnum Multi-D vitamin egy komplex multivitamin készítmény, melynek köszönhetően a szükséges antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok pótolhatók, aminek köszönhetően az immunrendszer megerősödik és ellenállóbbá válik a betegségekkel szemben. A Vegnum Multi-D 18 alapvető ásványi anyagot, vitamint és 29 gyümölcs, zöldség, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát tartalmazza, illetve a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer egységnyi tökéletesen felszívódó D-vitamint, melyre különösen a téli időszakban nagy szükség van! Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu webáruházba!