Virtuális valóság – Te próbáltad már?

Senki ne gondolja, hogy a virtuális valóság csak a tehetősek privilégiuma! Tény, hogy a VR szett megvásárlásához mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, azonban ma már akár enélkül is ki lehet próbálni a VR játékokat.

[wp_ad_camp_1]

Virtuális valóság által egy teljesen új világban találhatód magad, ahol a szórakozásé a főszerep. A VR játékok népszerűsége abban rejlik, hogy az ember teljesen belecsöppenhet a játékba. Nem a képernyőt nézve kattintgatsz, hanem valóban benne vagy a játékban. Ma már számtalan izgalmas játék létezik, amit a virtuális valóságban tudsz játszani. Természetesen otthonra is beszerezhető a VR szett, ami VR szemüvegből és konzolokból áll, azonban érdemes tudni, hogy nem olcsó mulatság. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ne próbálhatnád ki a virtuális valóság adta játékélményt! Erre lehetőséged van például Budapest belvárosában a Badchicken jóvoltából. A hatalmas játék kínálatnak köszönhetően akár gyerekek is játszhatnak a játékkal, ugyanakkor a logikai, véres, lövöldözős, ügyességi játékok is fellelhetők a kínálatban!

Virtuális valóság

Virtuális valóság

Játék a virtuális valóságban

Többször merül fel a kérdés, hogy mi van akkor, ha te a barátoddal, pároddal szeretnéd kipróbálni a virtuális világ adta játéklehetőségeket. Természetesen vannak olyan játékok, amikkel ketten is lehet játszani. Ha szereted a veszélyes helyzeteket és nem vagy tériszonyos, akkor a Plank Not Included tökéletes játék számodra. Említettük a gyerekeknek való játékokat, ilyen például a Job Simulator, amivel akár kezdő VR játékosok is játszhatnak, hiszen tökéletesen be lehet gyakorolni ezzel a játékkal a VR szett használatát! Ha viszont a lövöldözős játékok szerelmese vagy, akkor a Superhot biztosan elnyeri a tetszésed. Még hosszan sorolhatnánk a játékokat, a legegyszerűbb viszont, ha ellátogatsz a badchickenvr.hu weboldalra!