Vízfogyasztás csökkentő számtalan előnnyel!

A vállalatunk által biztosított vízfogyasztás csökkentő tulajdonképpen egy infravörös érzékelővel ellátott csaptelep kiegészítő, mely egyszerűen automata vízadagolóvá változtatja a klasszikus csaptelepeket. A folyamatosan csak dráguló víz és csatorna árak mellett, így egy gyorsan megtérülő befektetésről van szó, mely a spórolás mellett még számtalan előny tud biztosítani a felhasználók számára.

[wp_ad_camp_1]

A vízfogyasztás csökkentő tehát először is lehetővé teszi az akár 70 százalékos vízmegtakarítást és így a rezsi csökkentést anélkül, hogy bármit is megvonnák emiatt magunktól. Úgy fogunk tehát kevesebb rezsit fizetni, hogy ennek érdekében semmiről nem mondunk le. A praktikus infra érzékelővel ellátott egységének köszönhetően ugyanis azonnali nyitást és zárást tesz lehetővé, avagy nincs többé csöpögő csap, feleslegesen nagy nyomás, mosogatás vagy mosdás közben folydogáló víz és még sorolhatnánk. Mivel a használat folyamán nem kell megérinteni a csapot, így a vízfogyasztás csökkentő által saját és gyermekeink egészségét is megóvhatjuk, hiszen sok esetben a csaptelepen megtelepedett baktériumok és vírusok felelősek a megbetegedésekért. A maximális higiéniai tehát az infrás csaptelep által biztosított mindenki számára.

Vízfogyasztás csökkentő

Vízfogyasztás csökkentő

A vízfogyasztás csökkentő másik nagy előnye, hogy kifejezetten egyszerű a használata, nem igényel a felszerelése semmilyen szerszámot sem, azaz gyorsan, csupán pár perc alatt üzembe is lehet helyezni szakember segítsége nélkül is. Az infrás csaptelep emellett biztonságos, mivel a szabványoknak, előírásoknak tökéletesen megfelelő a kialakítása, valamint rozsdamentes és még a tisztítása is egyszerű.

Forduljon hozzánk bizalommal és használja ki a vízfogyasztás csökkentő által nyújtott számtalan előnyt, avagy spóroljon, óvja környezetét és egészségét! Az egyszerű kezelhetőség és 100 százalékos baktérium és vírusvédelem, a sokszorosan megtérülő befektetés általa adott!

Forrás: Vízfogyasztás csökkentő