Volt már éves nőgyógyászati szűrővizsgálaton?

Az egészségünk a legnagyobb kincsünk, mellyel rendelkezhetünk. A nők életében nagyon fontos, hogy kialakuljon egy bizonyos rendszer, amely alapján eljárnak az éves vizsgálatokra.

[wp_ad_camp_1]

Magán nőgyógyászati rendelő Debrecen 2002-óta várja a kedves Hölgyeket. A magánrendelőm megalapításának az alapelve az volt, hogy egy olyan helyet alakítsunk ki az érkező páciensek számára, ahol megnyugodhatnak és a kellemetlennek számító vizsgálat is elviselhetőbb. Attól függetlenül, hogy nem rendelkezik semmilyen panasszal, nagyon fontos, hogy ne hanyagolja el az ellenőrzéseket, melyek által továbbra is megőrizheti az egészséget. Az általam folytatott rendelés nem egy futószalag jellegű dolog, nincs rohanás. Minden hölgy számára biztosítunk egy előre egyeztet időpontot, így nem kell órákat várakozni. A rendelőnkben minden szükséges vizsgálatot elvégezünk, továbbá bármilyen kérdéssel rendelkezik, vagy információra van szüksége nyugodtan érdeklődhet.

Nőgyógyászat Debrecen

Nőgyógyászat Debrecen

Célom, hogy segítsek, hiszen a hosszú magam mögött tudott munkaéveknek köszönhetően, nagyon sok helyzetben részt vettem, számtalan nőgyógyászati problémát orvosoltam és több mint 3000 gyermeket segítettem a világra. Mivel magam is rendelkezem 4 gyermekkel, 2 fiú és 2 kislánnyal így tudom, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekáldás, ám azt megelőzően mennyi vizsgálatra és ellenőrzésre van szükség. Nagyon sok nő kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetben érzi magát, egy-egy vizsgálat alkalmával. Ám mi mindig arra törekszünk, hogy mindenki mosolyogva hagyja el a rendelőt. Elérhetőségeink a +36 30 958 2421-es telefonszámon és az info@mamadoki.hu e-mail címen. Az időpont foglalásait megteheti akár online vagy telefonon is. Forduljon hozzánk bizalommal!