Wc duguláselhárítás napi 24 órában

A duguláselhárító XIII. kerület lakóit a legkínosabb helyzetekből is kimenti. Hogy ne kelljen órákat várni, amíg az eldugult wc újra használható lesz, a szakember non-stop szolgáltatás keretében éjjel-nappal elérhető és akár 1 órán belül házhoz jön.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító XIII. kerület háztartásaiban a wc lefolyójának elzáródásával nap mint nap találkozik. Ez az egyik leggyakoribb probléma, mely szinte kizárólag egyetlen okra vezethető vissza, ami nem más, mint a nem odavaló tárgyak leöblítése. A duguláselhárító XIII. kerület lakói figyelmét arra hívja fel, hogy a wc papíron kívül semmi egyebet nem húzzanak le a wc-ben, se egészségügyi betétet, vattát, se törlőkendőt, mert ezek szinte azonnal elzárják a víz útját.

Ugyanakkor nem ritkán fordul elő, hogy egy óvatlan mozdulattal véletlenül beleejtünk a wc-be kisebb-nagyobb tárgyakat, pl. a wc illatosítót. Ha ezt észrevesszük, még öblítés előtt próbáljuk meg kihalászni a kagylóból, megelőzve ezzel a nagyobb problémát. Hiszen a wc eldugulását szinte kizárólag szakember tudja elhárítani a cső speciális adottságai miatt. A dugulásehárító XIII. kerület és környékén akár éjjel is 1 órán belül kiérkezik és profi módon szünteti meg a kellemetlen helyzetet.